Betingelser - Kajakpolo på bryggen i København, polterabend og firmaevent

Corona

Corona

 

En kort status pt. er at vi åbner for sæsonen den 8. juni. 


Vi havde planlagt at åbne for sæsonen den 25. april, det blev udsat på ubestemt tid. Nu er vi ovre den første del af virussen, og vi gør derfor klar til at åbne for en meget anderledes sæson. 

Den kommende sæson bliver en meget rolig en af slagsen, for at kunne leve op til myndighedernes anvisninger kommer vi til at køre på mindre en halvt blus. Rent praktisk betyder det meget mere plads til jer når i spiller. Der hvor man hidtil har haft en enkelt bane at spille på, kan man i den kommende sæson nok forvente at have den dobbelte plads.

Samtidig vil der komme stort pres på de populære dage, da der formentlig skal afholdes rigtig mange kajakpolo events på meget kort tid. Vi kan derfor opfordre til at man booker et kommende polterabend arrangement ind med det samme, så man er sikker på at have en booking hvis der bliver åbnet. Man er altid fri til at aflyse indtil 14 dage før.

Vores betingelser siger at man har fri aflysning indtil 14 dage før arrangementet. I specielle situationer som den nærværende, kan der være situationer der gør at vi godtager kortere aflysninger (force majeure), såfremt der sker en uventet udvikling i epidemien.

Ved rødt flag i havnen, har vores kunder fri aflysning indtil arrangementets start. 

Vores online booking er åben så man kan booke fra den 8. juni og frem. Så tager vi situationen lidt løbende og ser udviklingen an. Vi forventer at kunne køre alle bookinger efter den 8. juni, på en fornuftig og respektabel måde- med afstand.

Den gode nyhed kan vi lige snige med her på falderebet: Der kommer til at ske noget nyt og SUP’er spændende i vandet ud for Islands Brygge 18. Når coronaen skal spænde lidt ben for kajakpolo, går vi efter at skabe liv i havnen på en ny og spændende måde.

Spørgsmål vedrørende corona eller andet: info@bryggens-kajakpolo.dk, eller telefon 25331666.

 

Martin Møller indehaver Bryggens Kajakpolo

Pas på jer selv, og følg myndighedernes anvisninger indtil vi ses på vandet.

 

De bedste hilsner

Underskrift Indehaver