Instagram

Instagram

Vi afholder Instagram foto konkurrence fra den 16. maj til 14. september 2018. For at undgå misforståelser, skriver vi herunder de formelle konkurrencebetingelser:

 

Konkurrencen går på at tage det bedste kajakpolo billede og uploade det til Instagram med hashtagget #bryggenskajakpolo

Det bedste billede vinder. Konkurrencen afgøres af de ansatte hos Bryggens Kajakpolo, som hver har 3 stemmer, og kan give billeder hhv. 3, 2 og 1 point. Billedet der har flest point vinder. I tilfælde af lige mange point til to eller flere billeder, gør vi som i Nordkorea og lader indehaveren bestemme vinderen.

Hovedpræmien er en grill og kajakpolo fest for 10 deltagere. Dette indebærer 1 times kajakpolo på en valgfri dag, med efterfølgende grillmenu. Vi sørger for at der er en stor grill, optænding og kul samt en menu bestående af 3 slags salater, 3 salgs dressing, 3 slags kartofler og 3 slags kød som selv kan vælges af vinderen. Menuen leveres af ekstern samarbejdspartner. Vinderen skal selv stå for at grille maden.

Hvis det ønskes kan der tilkøbes for ekstra deltagere.

Da Islands Brygge er et sted med mange fester, henviser vi til at grillfesten afvikles under havneparkens generelle reglement, som foreskriver at der ikke må spilles forstærket musik.

Qua at konkurrencen slutter i september måned, er vinderen velkommen til at gemme præmien til 2019 sæsonen.

 

Derudover udlover vi en sidegevinst til folkets stemme. Det billede der får flest likes, kan tage 10 venner med under armen og komme forbi og spille kajakpolo. Arrangementet kan dog ikke afholdes på en lørdag.

 

Spørgsmål til konkurrencen skal stilles til info@bryggens-kajakpolo.dk