Warning: Use of undefined constant ‘clean_url’ - assumed '‘clean_url’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/4/7/3/bryggens-kajakpolo.dk/httpd.www/wp-content/themes/theme1562/functions.php on line 128 Warning: Use of undefined constant ‘defer_parsing_of_js’ - assumed '‘defer_parsing_of_js’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/4/7/3/bryggens-kajakpolo.dk/httpd.www/wp-content/themes/theme1562/functions.php on line 128 Warning: Use of undefined constant right - assumed 'right' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/4/7/3/bryggens-kajakpolo.dk/httpd.www/wp-content/themes/theme1562/header.php on line 50 Kontakt | Kajakpolo på Islands Brygge i KøbenhavnBryggens Kajakpolo Kontakt | Kajakpolo på Islands Brygge i København

Kontakt

Hvor ligger Kajakpoloen

Du finder Bryggens Kajakpolo, lige ved siden af Kulturhuset og Havnebaddet på Islands Brygge, centralt i København. Nærmeste adresse er: Islands Brygge 18, 2300 København S.

Skriv “Bryggens Kajakpolo” i din kortfunktion på din smart phone, så havner du lige foran vores badebro.

Der går metro næsten lige til døren, tag metro linje mellem Vestamager og Vanløse og brug metro stoppet “Islands Brygge”. Blot 8 minutters gang ned af Njaldsgade, finder du Bryggens Kajakpolo. Parkering i området er udelukkende betalingsparkering, men der er som regel altid til at finde plads.

 

Kontakt os

Bryggens Kajakpolo


CVR 26 88 74 53
Dannevirkegade 26 st. th.
1763 København V

25331666


Får du ikke fat i os, så læg gerne en besked på svareren.

Chat


Chat med os her fra siden, findes i nederste højre hjørne.

info@bryggens-kajakpolo.dk

Vi svarer inden for 24 timer!

HVEM ER I

Bryggens Kajakpolo er en lokal virksomhed, og er ejet og drevet af Martin Møller. Bryggens Kajakpolo består derudover af 10 instruktører og 3 ungarbejdere som stort set alle sammen er studerende, der tjener lidt ved siden af studiet. 

Bryggens Kajakpolo startede i 2008, så vi kan i år fejre 10 års jubilæum, og det bliver fejret med maner. Hold øje med vores Facebook side, for at få info om hvordan du deltager i sjove og fede konkurrencer.  

I bund og grund vil vi bare gerne være omgivet af en masse glade kunder, og give alle en god oplevelse med kajakpolo. Vi vil samtidig være en virksomhed som man kan udvise tillid til, og som altid lever op til det vi lover. Sådan er jeg som privat person, og sådan driver jeg min virksomhed.

Vi bestræber os på ALTID at give god kundeservice, og levere en god og nærværende oplevelse.

Modsat andre event-udbydere har vi meget fleksible betingelser, fordi det er det vores kunder har ønsket, og vi syntes at det er mest fair over for vores kunder.

Martin Møller indehaver

Martin Møller – Indehaver martin@bryggens-kajakpolo.dk

Jeg ser frem til at byde dig og jer velkommen som kunde i min virksomhed. Hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere information, så ring endelig.  

Underskrift Indehaver