Kontakt

Ring eller skriv

Har du spørgsmål til kajakpolo, eller har lyst til at høre mere, så ring eller skriv endelig. Vi svarer altid på e-mail inden for 24 timer. Vi har som sådan ikke telefontider, for vi er for det meste på telefonen. Dog kan der være tidspunkter hvor vi har kunder, eller er igang med reparationer i vandet, eller tæt på vandet. Efterlad en besked på telefonsvareren, og vi vender tilbage så snart vi får mulighed for det.

Bryggens Kajakpolo, Dannevirkegade 26, st. th. 1763 København V

 

Hvor ligger i

Du finder Bryggens Kajakpolo, lige ved siden af Kulturhuset og Havnebaddet på Islands Brygge, centralt i København. Nærmeste adresse er Islands Brygge 18, 2300 København S.

Adressen på vores Kajakpolo er Islands Brygge 18, lige bag kulturhuset, for enden af Njaldsgade, ved siden af havnebaddet. Tast “Bryggens Kajakpolo” i din kortfunktion på din smartphone, så havner du lige foran vores badebro.

Der går metro næsten lige til døren, tag metro linje mellem Vestamager og Vanløse og brug metro stoppet “Islands Brygge”. Blot 8 minutters gang ned af Njaldsgade, finder du Bryggens Kajakpolo. Parkering i området er udelukkende betalingsparkering, og kan om sommeren være begrænset. Det er dog muligt at parkere lidt længere nede af Bryggen, hvor nye boliger stadig er under opførelse.

 

Om Islands Brygge

I området har i mulighed for at benytte Islands Brygge Havnebad samt store græsarealer, volleyball bane, basketball bane samt en mini skate-bane. Om sommeren er Islands Brygge, Københavns fortrukne opholdsted.

Her finder du forslag til aktiviteter i nærheden af vores Kajakpolo.

Firmaer kan læse mere om muligheden for leje af møde og konference lokaler på Islands Brygge her. Der findes mange store hoteller ud til havnen, der tilbyder konference med fuld servicering.

Vi håber at få lov at være vært for dit næste arrangement. Uanset om det er polterabend, firmaevent eller personalearrangement, så er kajakpolo en sport hvor alle kan deltage. Book en tid online idag, det kommer du ikke til at fortryde. Det bliver hylende morsomt, det er en garanti.