Kontakt | Kajakpolo på Islands Brygge i København

Kontakt

Hvor ligger Kajakpoloen

Du finder Bryggens Kajakpolo, lige ved siden af Kulturhuset og Havnebaddet på Islands Brygge, centralt i København. Nærmeste adresse er Islands Brygge 18, 2300 København S.

Adressen på vores Kajakpolo er Islands Brygge 18, lige bag kulturhuset, for enden af Njaldsgade, ved siden af havnebaddet. Tast "Bryggens Kajakpolo" i din kortfunktion på din smartphone, så havner du lige foran vores badebro.

Der går metro næsten lige til døren, tag metro linje mellem Vestamager og Vanløse og brug metro stoppet "Islands Brygge". Blot 8 minutters gang ned af Njaldsgade, finder du Bryggens Kajakpolo. Parkering i området er udelukkende betalingsparkering, men der er som regel altid til at finde plads.

 

Kontakt os

Bryggens Kajakpolo

Postadresse:
Dannevirkegade 26 st. th.
1763 København V
CVR 26 88 74 53

25331666

Ring endelig. Får du ikke fat i os, så læg gerne en besked på svareren, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

info@bryggens-kajakpolo.dk

Vi svarer inden for 24 timer!

Chat

Chat med os her fra siden, findes i nederste højre hjørne.

Hvem er i

Bryggens Kajakpolo er en lokal virksomhed, og er ejet og drevet af Martin Møller. Bryggens Kajakpolo består derudover af 10 instruktører som stort set alle sammen er studerende, der tjener lidt ved siden af studiet. Slutteligt har vi 3 friske ungarbejdere ansat til at hjælpe når vi har rigtig travlt.

Vi bestræber os på at give god og nærværende service til alle vores kunder. Vi lever nemlig af glade kunder, der bringer det gode budskab om kajakpolo videre.  

Bryggens Kajakpolo startede i 2008, så vi kan i år fejre 10 års jubilæum, og det bliver fejret med maner. Hold øje med vores Facebook side, for at få info om hvordan du deltager i sjove og fede konkurrencer.