Studiejob i København - Kajakpolo på Islands Brygge

Medarbejdere

Vi søger servicemedarbejdere til de kommende sæsoner

 

Er du på udkig efter et studiejob i København, så se her. Vi er en virksomhed i en positiv udvikling, og derfor søger vi nye servicemedarbejdere til sæsonen 2018 og fremadrettet. Vores nuværende team består primært af studerende, der tjener lidt ekstra penge henover sommeren. Vores sæson går fra slut april til slut september. 

 

Servicemedarbejdere søges

Vi søger to servicemedarbejdere til vores fantastiske arbejdsplads på Islands Brygge.

Opgaverne som servicemedarbejder består i at vaske og sortere våddragter efter kunderne har brugt dem, lette rengørings opgaver, hjælpe med håndteringen af kajakker, hjælpe kunderne i kajakkerne samt meget meget mere. Nogle gange har vi rigtig travlt, men for det meste kan vi arbejde i et roligt tempo, og have tid til at hygge samtidig med at vi er på arbejde.

Du skal minimum være 15 år, og ikke være bange for at tage fat. Du behøver ikke at vide noget som helst om kajakpolo eller kajakker, vi lærer dig alt hvad du skal vide.

Vi har vagter hver lørdag hele sommeren. Om lørdagen har vi rigtig travlt og har typisk 2 eller 3 servicemedarbejdere på arbejde, de første møder kl. 8, og de sidste går hjem kl. 19. Det er stor set kun om lørdagen at vi har vagter til servicemedarbejdere, så det er vigtigt at du ikke har alt for mange lørdags-planer.

Typisk arbejder vores nuværende servicemedarbejdere to ud af 3 lørdage. Der er ingen krav til at have faste vagter. Du melder dig blot på de vagter som passer ind i din kalender. Dog har vi et krav om at der ikke går alt for længe imellem vi ses.

Vi har rigtig travlt fra midten af maj måned og frem til midt i september.

Vi ønsker at ansætte vores servicemedarbejdere med oplæring snarrest muligt.

Vi foretrækker helt klart en medarbejder der ønsker at arbejde for os i flere sæsoner.

Vi tilbyder et fantastisk arbejde henover sommeren, god timeløn samt gode kollegaer og arbejdsvilkår. Du vil dagen lang være omgivet af glade mennesker.

Lyder ovenstående som noget for dig, så skriv et par ord om dig selv i en mail til: martin@bryggens-kajakpolo.dk

Læs mere om vores virksomhed lige her: www.bryggens-kajakpolo.dk