Ideer til firmaevent

Er du på udkig efter en gode ideer til firmaevent, så er Bryggens Kajakpolo et perfekt sted at starte en hyggelig dag med kollegaerne. Kajakpolo er nemlig en sport hvor alle kan deltage, ung som gammel.

Hvad er kajakpolo

Kajakpolo kan bedst beskrives som et mix af håndbold og basket, og skal naturligvis spilles fra en kajak. Målene er placeret i halvanden meter højde, og når man sidder i kajakken, virker det til at der er ret langt derop. Så gælder det ellers bare om at holde balancen, holde styr på pagaj, kajak, modstander og bolden. Det er ikke så nemt, men det er lige nøjagtigt er det der gør kajakpolo til en underholdende sport. Det bliver et spil hvor der opstår rigtig mange sjove og tilfældige situationer. Kajakpolo er garanti for en masse gode grin og højlydt latter.

Passer det at alle kan deltage

Ja! Vi spiller kajakpolo i såkaldte sit-on-top kajakker, som er en kajak uden cockpit. Så skulle man være uheldig at vælte, så er det ikke noget med at man skal ud af kajakken. Kajakkerne vi bruger er utroligt stabile, og er meget velegnet til folk der ikke har prøvet at sejle kajak før. Det er derfor at vi siger at kajakpolo er en af de bedste ideer til firmaevent.

Dog sker det oftes at deltagerne giver sig fuldt ud mens kampene er igang, og så kan det ske at man læner sig lidt for langt ud af kajakken for at nå en bold. Alle deltagerne får våddragter på, så selvom man ryger en tur i baljen, får man hurtigt varmen igen. Og når man har været nede i vandet og vende, så kan man jo lige så godt begynde at vælte alle kollegaerne derned også. Det kalder vi domino-effekten. Men hvor vildt spillet skal være er helt op til jer selv.

Hvordan forgår det praktisk

Vi har en online booking som er åben, er i under 22 deltagere, så anbefaler vi at i bruger denne. Er i flere end 22 deltagere, så send en mail eller ring og få lidt praktisk info om hvordan vi gør det. I er naturligvis også velkommen til at ringe selvom i er færre end 22 deltagere 🙂

Når i har fået booket en tid, så møder i op hos os, 20 minutter før den bookede tid. Det eneste i skal medbringe er badetøj og et håndklæde, alt andet udstyr har vi, inkl. våddragter.

Når i ankommer hos os vil i blive mødt af en instruktør der guider jer igennem alt det praktiske. Instruktøren vil også forklare jer om regler og sikkerhed inden i får lov til at spille.

Efter i har spillet er det muligt at få et varmt bad, og klæde om til normalt tøj igen.

Yderligere information

Vi har forsøgt at svare på alle spørgsmål om kajakpolo i denne praktiske information.

Ellers er vi altid behjælpelige via mail eller telefon.

Vi håber at i fik noget ud af at læse om ideer til firmaevent, og vi ser frem til at være vært for jeres næste firmaarrangement.

Skriv en kommentar

Gå ikke glip af denne oplevelse

Spørg os om alt

Send email