Polterabend ideer | Prøv noget nyt til jeres næste polterabend

Polterabend ideer

Leder du efter gode polterabend ideer?

Bryggens kajakpolo er et super sted at bruge et par timer i København, lige midt på Islands Brygge. Kajakpolo er det den perfekte event, og formentlig også det mest besøgte event sted når vi snakker om polterabend ideer i København.

Kajakpolo er en sport hvor alle kan deltage, ung som gammel. Det betyder ikke noget om i har prøvet at sejle kajak før eller ej, vi skal nok få jer det lært hurtigt. Vi spiller kajakpolo i sit-on-top kajakker som er utroligt stabile, og gør at man ikke vælter så nemt.

I kan selv medbringe drikkevarer til før og efter spillet. Det er muligt at nyde Islands Brygges skønne omgivelser og græs arealer, hvor der skal spilles forskelligt spil, eller nydes medbragt mad eller sandwich fra de mange steder i området. Der er også mulighed for en dukkert i havnebaddet, hvis i ikke har fået nok af saltvand under kajakpoloen.

Når i har spillet kajakpolo kan i få et brusebad med varmt vand i vores opstillede badevogn. Det er ofte tiltrængt på et polterabend at deltagerne får en kold dukkert, og massere af noget vand i hovedet.

Polterabend ideer København

Kajakpolo er en af de bedste polterabend ideer i København

Betalt først efter i har spillet

Vi syntes det er mest fair at i først betaler for kajakpolo, efter i har spillet. Så i skal altså ikke have penge op af lommen her og nu. Når der bookes kajakpolo, skal der indtastes kortoplysninger på et betalingskort. Vi hæver først dette beløb på dit kort, efter i har spillet kajakpolo. Hvis i ønsker det, så kan i betale kontant på dagen, i det tilfælde skal der stadig indtastes betalingskort ved booking. Ved kontant betaling sletter vi kortbetalingen uden at hæve beløbet.

Vores betingelser er yderst fleksible i forhold til vores konkurrenter, og vi strækker os til det yderste for at alle vores kunder er glade kunder. Sørg dog for at melde ændringer (nedjustering af booket tid) senest 14 dage før jeres event. Ellers kommer i til at hæfte for det bookede beløb. Tjek i øvrigt vores fleksible betingelser her for yderligere information herom.

Ændringer af tidspunkt for afholdelse af jeres event imødekommes altid når det meldes i god tid. Alle former for ændringer er naturligvis fri for gebyrer. Enten kan i besøge vores online booking og logge ind ved at trykke på den lille blå knap oppe i højre hjørne, og selv klare ændringen. Ellers er i altid velkommen til at skrive en mail eller ringe, så klarer vi det for jer.

 

Praktisk info

I skal i jeres planlægning cirka beregne 1 times omklædning for alle personer, udover spilletiden. Mødetid på Bryggens Kajakpolo er 20 minutter før den bookede tid, som er den tid i har effektivt på vandet. Se vores praktiske info og blive meget klogere på kajakpolo.

Hvis du vil hente flere gode og konkrete polterabend ideer i nærheden af Islands Brygge, så klik ind på denne side og læs meget mere.

Ved spørgsmål til kajakpolo i forbindelse med polteraften eller polterabend ideer, er vi altid at finde på email eller på telefon.

Comments are closed.