Online booking

 

 

Betingelser

Klik her for at se vores fleksible betingelser for køb, afvikling, aflysning og ændring af arrangementet.

 

Oplever du problemer med vores booking system

Så hjælper vi gerne, kontakt os via info@bryggens-kajakpolo.dk eller telefon 25 33 16 66.

Hjælp til bookingsystemet

Pop op vinduer

Enkelte kunder oplever problemer med at deres browser blokerer for betalingsvinduet. Afslutter du din booking, men når ikke frem til betalingsvinduet, kan det være værd at tjekke om din browser blokerer. Dette ses som oftest med et lille rødt kryds i højre øverste hjørne.

Manglende betaling

Den hyppigste fejl i vores bookingsystem er manglende betaling pga. denne bliver afvist. Bemærk at hvis du ikke har betalt din booking inden for 30 minutter efter at denne er afgivet, bliver den automatisk slettet. Afvisning af dit kort, kan skyldes at Nets verificerer dit navn og din adresse. Det er derfor vigtigt at disse felter er udfyldt korrekt.

Login

Fejler din booking, eller har du behov for at rette i din nuværende booking, så kan du logge ind og gøre dette. I øverste højre hjørne af vores booking vindue, finder du en lille blå login knap. Dette er din genvej til hele systemet. Du skal logge ind med din mail adresse, og den kode du har fået tilsendt via mail (4 bogstaver).

Betingelser

Indtil 14 dage før kan du aflyse uden beregning, og nedjustere i tiden uden beregning. Mere låst er du ikke af din booking. Får du brug for at ændre tiden, så kan du logge ind og gøre dette. Vi er naturligvis også behjælpelige med at gøre det for dig, helt gebyrfrit naturligvis. Vi fortrækker at du skriver en mail om emnet, da vi skal ændre tiden når vi sidder foran en computer. Størstedelen af vores arbejdsdag forgår ikke foran skærmen. Vi lever af god service og glade kunder, så vi håber også vi kan gøre dig glad for at være kunde hos Bryggens Kajakpolo.