Praktisk info

Praktisk info om kajakpolo København

Hvad er Kajakpolo

Kajakpolo er et spil der mest af alt minder om håndbold, det skal udføres fra en kajak, samtidig med at der skal holdes styr på pagaj, kajakken, bold, modstander og ikke mindst balancen.

Det er et utroligt underholdende spil, og ingen er rigtig gode til kajakpolo. Det er et spil hvor der opstår en masse tilfældigheder og uforudsete situationer. Det er netop det der gør kajakpolo til en hamrende sjov event. På vandet er alle på udebane.

 

Kan kajakpolo spilles af alle

Ja, ung som gammel kan deltage. Vores ældste deltager har været 75 år, og vores yngste 12 år. Selvom nogle er i god form, og er erfarne kajakroere, så er kajakpolo et spil om tilfældigheder, og det gør at alle på holdet skal deltage for at biddrage til holdets succes.

De kajakker vi bruger er såkaldte “sit-on-top” kajakker, som giver meget stabilitet i forhold til en almindelig kajak. Man kan sige at det er en event kajak, erfarne kajak roere vil slet og ret kalde den for et badekar. De er nemme at styre rundt i vandet, og kan betjenes af alle, unge som gammel.

Hvordan booker jeg en tid

Alle tider tid kajakpolo København skal bookes via vores online booking, med undtagelse af EAN fakturering og virksomheder der ønsker faktura med kredit. Disse kan med fordel skrive os en email med fakturerings detaljer og ønsket tid.

I vores online booking kan der bookes tider på hhv. 1 time, 1,5 time eller 2 timer alt efter deltagerantal, alle tider til grupper under 22 personer skal bookes i vores online booking. Se eventuelt vores side om priser for mere information om hvor lang tid i bør booke.

Hvornår skal jeg betale for denne event

Idet der bookes en tid i vores online bookingsystem, indtastes der et betalingskort. Betalingen finder først sted efter afholdelse af arrangementet. Såfremt gruppen ønsker det, kan der afregnes kontant på dagen, og det indtastede betalingskort slettes herefter.

Hvor ligger Bryggens Kajakpolo København

Vores kajakpolo København ligger centralt på Islands Brygge på solsiden, lige foran Kulturhuset og ved siden af Havnebadet.


Nærmeste adresse er: Islands Brygge 18, 2300 København S. På en smartphone med en kortfunktion kan der indtastes: “Bryggens Kajakpolo”, og i vil blive guidet direkte til vores badebro.

Hvad tid skal vi være der?

I skal møde op for omklædning, holddeling og introduktion min. 20 min. før den bookede starttid.

Den bookede tid er effektiv spilletid. Ved senere fremmøde end det anbefalet mødetid før angivet starttid, – kan et ikke forventes at spilletiden forlænges tilsvarende.

Hvad skal vi have med?

Medbring badetøj til at have indenunder våddragten og et håndklæde. Der udleveres udstyr i form af shorty-våddragt og kajakpolo-redningsvest til alle personer. Redningsvest skal være iført under hele spillet. Efter spillet er det muligt at få et varmt bad.

Må vi drikke alkohol under spillet?

Kun en tåbe frygter ikke havet, og alle deltagere skal synligt være i stand til at tage vare på dem selv, og håndtere de forhold som kajakpolo medfører, herunder svømning i koldt vand, uden mulighed for at bunde. Vi forbeholder os retten til at afvise synligt berusede personer og grupper, som den ansvarlige livredder på dagen, ikke mener er i stand til at varetage deres egen sikkerhed i vandet. Mest for jeres egen skyld.

Under spillet er det ikke tilladt at drikke alkohol, mest fordi i overhovedet ikke har tid og luft til det. Kajakpolo er et meget hårdt interval spil, og der spilles for fuld knald i 12 minutter. I er velkommen til at hænge ud efter spillet, og drikke alt det alkohol i har lyst til.

Er du i tvivl om alkoholpromillen (eller procenten) er for høj, så læs dette statement omkring polterabend og alkohol. Det er primært tiltænkt de polterabend gæster vi har om lørdagen, sidst på dagen.

Hvordan spilles der?

Der stilles 6 stk. sit-on-top polokajakker til rådighed for hver bookede bane, og der spilles altid 3 mod 3. Banerne er designet til 6 spillere, og er ikke egnet til flere.

Typisk deles i op i teams af 3 spillere pr. hold og spiller en turninger af kampe med en varighed af 10 – 12 min. pr. stk. indenfor spilletidsrummet. Passer jeres deltagerantal ikke med 3, så skal i ikke fortvivle. Kajakpolo er så intenst spil, at i får brug for at rotere spillere næsten hele tiden.

Skal i kende deltagerantal på forhånd, og hvor meget skal jeg booke?

Vi har herunder defineret hvor mange personer vi anbefaler at i er om at dele en bane på hhv. 1 – 1,5 eller 2 timer. Det er baseret på hvor meget spilletid der vil være per person.

1 time – dkr: 1.695,- For mellem 6 og 10 personer

1,5 time – dkr: 2.295,- For mellem 11 og 16 personer

2 x 1 time – dkr: 2.895,- For mellem 17 og 22 personer

Der kan valgtfrit bookes om der skal spilles på 2 baner samtidig i 1 time, eller spillet skal foregå på 1 bane i 2 timer. Dette kan vælges i vores online booking.

I vores bookingsystem skal der i forbindelse med booking, angives et “cirka antal deltagere”. Der indtastes hvor mange personer der forventes at deltage. I behøver ikke meddele os hvis deltagerantal ændres, medmindre dette betyder at i kan få brug for mindre spilletid.
Har I eksempelvis booket 2 timers kajakpolo til 22 deltagere, og derefter finder i ud af at i kun bliver 14 personer, og således kan nøjes med 1,5 times spilletid, så skal dette meddeles på forhånd. Ændrer i ikke spilletiden, hæfter i for den bookede tid, og dermed pris.

Vi er mere end 16 personer?

Det er muligt at booke flere 1 times baner. Det er valgfrit om i så vil spille 2 baner ved siden af hinanden, eller i vil dele en bane i længere tid. I ydersæsonen hvor vandet er koldt (maj & september måned) , anbefales det at afvikle arrangementet over så kort tid som muligt. Det er ikke koldt at spille kajakpolo, men ventetiden mellem spillene kan blive kold. Som oftest har vi en plan for de kolde dage, så i ikke kommer til at fryse. Vi har oftest også lavet et bål, og har varmt vand i bruserne.

Er det tilladt og bade?

Det er ikke tilladt og bade i havnen fra Bryggens Kajakpolo, – hverken før eller efter en event på kajakpoloen. København Kommunes Havnebad på Island Brygge ligger lige ved side af, hvor I er velkomne, og er under opsyn af livreddere.

Kan man bade bagefter?

Ja, vi medbringer og opstiller en badevogn med 2 større omklædningrum (Herre/Dame) indeholende ialt 8 brusere med fersk og varmt vand. På travle lørdage kan der være rift om at komme under bruseren, men vi gør vores ypperste for at der er plads og rum til alle.

Der er spejle og strøm i badevognen, men vi lover ikke at der er tid til at alle piger kan bruge en halv time på at klare makeup’en.

Kan vi ændre vores tid til en anden tid eller dag?

Vi er imødekommende overfor ændringer der kommer i god tid inden bookingen. Dog har vi i sæsonen udsolgte dage, hvor ændringer ikke er mulige. Som hovedregel skal aflysninger ske senest 14 dage før arrangementet. Ændringer i tidspunkt, altså til afholdelse samme dag, skal ske senest 7 dage før.

Alle former for rettidige ændringer i tidspunkt og dage er naturligvis gebyrfrie. Enten kan i besøge vores online booking og logge ind ved at trykke på den lille blå knap oppe i højre hjørne, og selv klare ændringen. Ellers er i altid velkommen til at skrive en mail eller ringe, så klarer vi det for jer.

Vores helt firkantede betingelser for køb, kan læses her under: betingelser for kajakpolo.

Hvad hvis det Røde Flag er oppe i Københavns Havn?

Er det Røde Flag oppe i Københavns Havn kan bookingen annulleres og det fulde beløb vil blive refunderet. Muligheden for at annullere træder dog først i kraft tidligst 48 timer før et booket arrangement.

Ved Rødt Flag i Københavns Havn spilles kajakpolo på eget ansvar.

Hvordan får jeg fat i mit tøj, sko, badebukser mv, når jeg glemmer at få det med?

Vi opbevarer glemt tøj og ting mv. i min. 7 dage. Herefter kan/må det forventes at tingene er afhentede, medmindre der er indgået aftale om andet. (Vi har virkelig mange glemte sager som alle er våde, og utroligt lidt plads)

Effekter af særlig art, som punge, nøgler, mobiltelefoner mv, gemmer vi i længere tid og herefter indlevere dette som hittegodt til politiet.

Vores badevogn er kun på Bryggen når der er bookinger. Send en mail for information om hvornår vi kan træffes på vores kajakpolo København.

Har i brug for yderligere information

Ring eller skriv endelig, vi svarer altid på mail inden for 24 timer. Telefonen er vi for det meste også på, undtaget når vi ligger i, eller under vandet og reparerer på kajakpolo anlægget, eller har kunder. Læg en besked på telefonsvareren, så vender vi tilbage snarrest muligt.

Vi ser frem til at byde jer velkommen til kajakpolo København til jeres næste polterabend eller firmaevent.