Billig polterabend - kom og prøv kajakpolo på bryggen

Priser

Her er vores priser, for sæsonen 2019

Når der bookes kajakpolo hos os, betaler man ikke pr. deltager, men man bestiller en bane i hhv. 1, 1,5 eller 2 timer. Her er hvad vi anbefaler jer at booke ud for deltagerantal. 

 

1 TIME

KR: 1.695

6 -10 deltagere 

 

 

1,5 TIME

KR: 2.395

11 -16 deltagere

 

 

2 TIMER

KR: 3.195

17 -22 deltagere

 

Kan afvikles på 2 baner i 1 time

Er i flere end 23 deltagere, 

Ring eller skriv en mail og hør hvordan vi anbefaler at i afvikler jeres arrangement bedst.

Praktisk om vores anbefalinger

Vores vejledninger er meget præcise, selvom det kan virke fristende at bestille f.eks. 1 times kajakpolo til 11 eller 12 deltagere, så er det vores vurdering at 10 er det maksimale antal. 

Kajakpolo spilles på vores baner altid 3 mod 3, i små kampe af 10 – 12 minutter. Vores vurdering er at der minimum skal være 3 kampe pr. deltager, altså cirka 35 minutters spilletid pr. deltager. 

Første kamp går med at lære kajakken at kende, anden kamp lærer man taktikken og tredie kamp der føler man er god til kajakpolo.

Kajakpolo er en billig event sammenlignet med andre typer af events, så undgå at spare unødigt, men sørg for at der er tid nok til alle deltagere kan få en god oplevelse, også selvom jeres tidsplan for dagen er stram.

Vær opmærksom på at på vores enormt travle lørdage, kan vi være nødsaget til at afvise deltagere hvis der er booket ud over vores anbefalinger. Dette er grundet vi ikke har plads i vores omklædningsrum samt våddragter nok til alle.

Vi er i tvivl om hvor mange vi er

Er du ved at arrangere et event, men kender ikke det præcise deltagerantal endnu. Så kan du roligt booke en tid alligevel ud fra det forventede deltagerantal.

I kan altid op og nedjustere i tiden indtil 14 dage før afholdelse af jeres event. 

I kan selv ændre i tiden i vores online booking, eller blot skrive en mail til os, så gør vi det gerne for jer.

Billig polterabend og firmaevent

Som noget nyt tilbyder vi Early Bird på de tidlige kajakpolo tider hver lørdag. Så skal i holde en billig polterabend eller firmaevent, så er her muligheden.

Hver lørdag fra kl. 08.00 og til kl. 10.30 er det muligt at spille kajakpolo med mere end 25% rabat. Eneste betingelse er at spillet skal være afsluttet før kl. 10.30. Find din Early Bird i vores bookingsystem.

Skoler, fritidsklubber, fritidshjem der skal holde idræts-dage og andet lignende, er velkommen til at ringe eller skrive for at høre om mulighederne for at spille billig kajakpolo i tidsrum hvor vi ikke har andre gæster.