Priser

Her er vores priser, for sæsonen 2017.

Når der bookes kajakpolo hos os, betaler man ikke pr. deltager, men man bestiller en bane i hhv. 1, 1,5 eller 2 timer. Her er hvad vi anbefaler jer at booke ud for deltagerantal.

 

1 time – dkr: 1.695,- For mellem 6 og 10 personer

1,5 time – dkr: 2.295,- For mellem 11 og 16 personer

2 timer – dkr: 2.895,- For mellem 17 og 22 personer

 

Der kan valgtfrit bookes om der skal spilles på 2 baner samtidig i 1 time, eller spillet skal foregå på 1 bane i 2 timer.

Større grupper på 23 eller flere: Skriv en mail og lad os hjælpe dig med dit arrangement eller event. Vi afvikler mange firma events, på op til 200 deltagere.

Praktisk om vores anbefalinger

Vores vejledninger er meget præcise, selvom det kan virke fristende at bestille f.eks. 1 times kajakpolo til 11 eller 12 deltagere, så er det vores vurdering at 10 er det maksimale antal. Allerede ved 10 friske deltagere, kan man faktisk godt overveje at bestille 1,5 times kajakpolo.

Kajakpolo spilles på vores baner altid 3 mod 3, i små kampe af 10 – 12 minutter. Vores vurdering er at der minimum skal være 3 kampe pr. deltager, altså cirka 35 minutters spilletid pr. deltager. Første kamp går med at lære kajakken at kende, anden kamp lærer man taktikken og tredie kamp der føler man er god til kajakpolo.

Kajakpolo er en billig event sammenlignet med andre typer af events, så undgå at spare unødigt, men sørg for at der er tid nok til alle deltagere kan få en god oplevelse, også selvom jeres tidsplan for dagen er stram.

Vær opmærksom på at på vores enormt travle lørdage, er vi nødsaget til at afvise deltagere hvis der er booket ud over vores anbefalinger, grundet vi ikke har plads i vores omklædningsrum samt våddragter nok til alle.

Vi er i tvivl om hvor mange vi er

Er du ved at arrangere et event, men kender ikke det præcise deltagerantal endnu. Så kan du roligt booke en tid alligevel ud fra det forventede deltagerantal. I kan altid op og nedjustere i tiden indtil 14 dage før afholdelse af jeres event. I kan selv ændre i tiden i vores online booking, eller blot skrive en mail til os, så gør vi det gerne for jer.

Billig polterabend og firmaevent

Som noget nyt tilbyder vi Early Bird på de tidlige kajakpolo tider hver lørdag. Så skal i holde en billig polterabend eller firmaevent, så er her muligheden.

Hver lørdag fra kl. 08.00 og til kl. 10.30 er det muligt at spille kajakpolo med mere end 25% rabat. Eneste betingelse er at spillet skal være afsluttet før kl. 10.30. Find din Early Bird i vores bookingsystem.

 

Skoler, fritidsklubber, fritidshjem der skal holde idrætsdage og andet lignende, er velkommen til at ringe eller skrive for at høre om mulighederne for at spille billig kajakpolo i tidsrum hvor vi ikke har så mange andre gæster.