Her er vores billige priser, for sæsonen 2016.

1 time – dkr: 1.695,-
For mellem 6 og 10 personer

1,5 time – dkr: 2.295,-
For mellem 11 og 16 personer

2 x 1 time – dkr: 2.895,-
For mellem 17 og 22 personer, der kan valgtfrit bookes om der skal spilles på 2 baner samtidig i 1 time, eller spillet skal foregå på 1 bane i 2 timer.

Større grupper på 23 eller flere: Skriv en mail og lad os hjælpe dig med dit arrangement eller event. Vi afvikler mange firma events, på op til 200 deltagere.

Deltagerantallet er vejledende, men er det maksimale antal deltagere vi anbefaler ud fra den tid i har. Hvis i ønsker at være flere på banen end det anbefalede, vil pladsen være trang, og spilletiden til hver enkelt deltager vil være begrænset.

Bookes der udover det anbefalede deltagerantal, forbeholder Bryggens Kajakpolo sig ret til at opkræve et gebyr på op til kr. 120 pr. ekstra deltager. Gebyret dækker over brug af udstyr og faciliteter.

Kajakpolo spilles på vores baner altid 3 mod 3. Kajakpolo er en billig event sammenlignet med andre typer af events, så undgå at spare unødigt, men sørg for at der er tid nok til alle deltagere kan få en god oplevelse, også selvom jeres tidsplan for dagen er stram.

 

Early Bird – billig polterabend og firmaevent

Som noget nyt tilbyder vi Early Bird på de tidlige kajakpolo tider. Så skal i holde en billig polterabend eller firmaevent, så er her muligheden.

Hver dag fra kl. 08.00 og til kl. 10.30 er det muligt at spille kajakpolo med mere end 25% rabat. Eneste betingelse er at spillet skal være afsluttet før kl. 10.30. Find din Early Bird i vores bookingsystem.

 

Skoler, fritidsklubber, fritidshjem der skal holde idrætsdage og andet lignende, er velkommen til at ringe eller skrive for at høre om mulighederne for at spille billig kajakpolo i tidsrum hvor vi ikke har så mange andre gæster.