Kontakt | Kajakpolo på Islands Brygge i København

Kontakt


Kontakt os

Bryggens Kajakpolo

CVR 26 88 74 53 

Slesvigsgade 21, 2. tv
1762 København V

info@bryggens-kajakpolo.dk


Vi er konstant bagud med mail når sæsonen kører, men forsøger at svare inden for 24 timer.

25331666


Simple spørgsmål og ændring af bookinger kan skrives via mail, eller i kommentarfeltet når du booker.

Nogle gang kan det være svært med telefon, samtidig med at vi har hold, eller praktiske opgaver ved eller i vandet.

Hvor ligger Kajakpoloen

Du finder Bryggens Kajakpolo, lige ved siden af Kulturhuset og Havnebaddet på Islands Brygge, centralt i København. Nærmeste adresse er: Islands Brygge 18, 2300 København S.

Skriv “Bryggens Kajakpolo” i din kortfunktion på din smart phone, så havner du lige foran vores badebro.

Der går metro næsten lige til døren, tag metro linje mellem Vestamager og Vanløse og brug metro stoppet “Islands Brygge”. Blot 8 minutters gang ned af Njaldsgade, finder du Bryggens Kajakpolo. Parkering i området er udelukkende betalingsparkering, men der er som regel altid til at finde plads.

 

HVEM ER VI

Bryggens Kajakpolo er en lokal virksomhed, og er ejet og drevet af Martin Møller. Bryggens Kajakpolo består derudover af 12-14 instruktører og 5 ungarbejdere som stort set alle sammen er studerende. 

Bryggens Kajakpolo startede i 2008, og har ligget samme sted lige siden folk den spæde start hvor folk spurgte os om vi nu var sikre på at det var ok at bade i havnen. 

I bund og grund vil vi bare gerne være omgivet af en masse glade kunder, og give alle en god oplevelse med kajakpolo. Vi vil samtidig være en virksomhed som man kan udvise tillid til, og som altid lever op til det vi lover. Sådan er jeg som privat person, og sådan driver jeg min virksomhed.

Vi bestræber os på altid at give god kundeservice, og levere en god og nærværende oplevelse. Vi er en miljøbevist virksomhed, og gør alt hvad vi kan for at sætte det mindst mulige aftryk på vores planet. 

Modsat andre event-udbydere har vi meget fleksible betingelser, fordi det er det vores kunder har ønsket, og vi syntes at det er mest fair over for vores kunder.

Martin Møller indehaver

Jeg ser frem til at byde dig og jer velkommen som kunde i min virksomhed. Hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere information, så ring endelig.  

Underskrift Indehaver

Indehaver i 20 år