Studiejob i København - Kajakpolo på Islands Brygge

Medarbejdere

Vi søger instruktører til de kommende sæsoner

 

Er du på udkig efter et studiejob i København? Vi er en virksomhed i en konstant positiv udvikling, og derfor søger vi nye instruktører til de kommende sæsoner. Vores nuværende team består primært af studerende, der tjener lidt ekstra penge henover sommeren. Vores sæson går fra slut april til slut september, hvor der er rigtig mange vagter fra slut maj til start september. 

Vi søger to instruktører til vores fantastiske arbejdsplads på Islands Brygge.

Vores instruktører er ansigtet udadtil, og dem vores kunder forbinder med oplevelsen. Det er derfor vigtigt at vores kommende instruktører er både smilende, åben, men også er i stand til at træde i karakter hvis det kræves.

Opgaverne som instruktør består i af praktisk afvikle hold, altså tage imod kunder, instruere dem i kajakpolo, og varetage sikkerheden mens de spiller. Nogle gange er man alene på arbejde, andre gange er vi helt op til 8 mand på arbejde.

Du behøver ikke at vide noget som helst om kajakpolo eller kajakker, vi lærer dig alt hvad du skal vide. For os er det kun vigtigt hver du er, og at du kan lide at være udendørs i den danske sommer, med alt hvad det indebærer.

Vi er et team af 12 instruktører der deles om vagterne. Vi starter sæsonen i slutningen af april, men har først rigtig travlt fra sidst i maj, og derfra kører det fuld tryk indtil september måned.

Vi har vagter hver lørdag hele sommeren. Om lørdagen har vi rigtig travlt og har typisk 4 til 6 instruktører på arbejde, de første møder kl. 7, og de sidste går hjem kl. 21. I hverdagene er vi typisk en eller to instruktører på arbejde samtidig.

Typisk arbejder vores nuværende instruktører to ud af tre lørdage. Der er ingen krav til at have faste vagter. Du melder dig blot på de vagter som passer ind i din kalender.

Vi tilbyder en løn på kr. 140 i timen, plus feriepenge det første år.

Vi ønsker at ansætte vores instruktører med oplæring i maj, således at disse kan træde ind i vagtplanen fra start juni.

Du skal være moden, og helst minimum 21/22 år, da vi arbejder med voksne mennesker.

Vi ansætter kun medarbejdere med et længerevarende potentiale, altså der ønsker at arbejde for os i flere sæsoner. Så studerende på de første år på uddannelsen er at foretrække.

Vi oplærer vores personale internt, så der vi være interne kajak kurser, ligesom vores instruktører gennemgår førstehjælpskursus med sø-sikkerhed.

Vi tilbyder et fantastisk arbejde henover sommeren, god timeløn samt gode kollegaer og arbejdsvilkår. Du vil dagen lang være omgivet af glade mennesker.

Lyder ovenstående som noget for dig, så skriv en uformel ansøgning i en mail til: martin@bryggens-kajakpolo.dk

Læs mere om vores virksomhed lige her: www.bryggens-kajakpolo.dk