Firmaevents for alle | Prøv et sjovt firmaevent i København

Firmaevent

Skal du afholde firmaevent eller anden event

Bryggens kajakpolo er et oplagt sted at møde kollegaer, kunder, samarbejdspartnere og udenlandske gæster midt i København.

Kajakpolo er meget uforpligtende teambuilding, og en god måde at mødes på, uanset om deltagerne arbejder sammen til hverdag, eller ikke kender hinanden i forvejen. Det er svært at være rigtig god til kajakpolo, på vandet er alle nemlig på udebane. Kajakpolo er for alle, uanset alder og fysisk formåen. Så tro os når vi siger: kajakpolo er en sport hvor alle kan deltage.

Kajakpolo til en firmaevent er garanti for en masse gode grin, og hyggeligt samvær i unikke omgivelser i København.

 

Kajakpolo er for alle

Kajakpolo spilles i såkaldte “sit-on-top” kajakker, som er yderst stabile, og gør at deltagerne ikke så nemt falder i vandet. Men gør man sig upopulær hos modstanderen, er der en god chance for at man bliver skubbet i vandet alligevel. Våddragten giver varme, og kombineret med at kajakpolo er en intens sport, fryser man ikke under spillet. Efter spillet er det muligt at få et varmt bad.

Vi tilbyder afholdelse af arrangementer til firmaer op til 120 personer. Det er oplagt at deltagerne i kursus eller anden form for faglige seminarer, kommer ud af kontoret og oplever Københavns baghave på en anderledes måde end de nogensinde før har prøvet.

Firmaer på under 22 medarbejdere kan med fordel bruge vores online booking, ønsker du at vide mere om hvordan vi kan strikke et arrangement sammen til din virksomhed, så kontakt os endelig via mail eller telefon.

Firmaevent København

Firmaevent eller personalearrangement

Hvad end i skal holde en hyggelig fredag sammen med kollegaerne, eller om i ønsker at styrke virksomhedens bånd, så er det altid garanti for god underholdning at slå vejen forbi Bryggens Kajakpolo. Foruden det er årets bedste mulighed for at smide chefen i vandet uden at han eller hun bliver sur over det. Kajakpolo afstedkommer altid en masse grin og høj latter. Det er et meget underholdende spil, hvor alle kan bidrage til holdets succes. Så på den måde styrker det medarbejdernes bånd på en helt anderledes måde. Plus det faktum at kun ganske få mennesker har prøvet kajakpolo før, gør at på vandet er alle på udebane.

 

Det er muligt at afholde møder i Kulturhuset, ved at leje lokaler til afholdelse af møder, konferencer og andre events. Se mere om Kulturhusets Lysthus eller andre konference lokaler her

Rund omkring på Islands Brygge findes mange gode restauranter og barer, som byder jer velkommen efter i har spillet kajakpolo. I er altid velkommen til at ringe og få anbefalinger til restauranter i nær-miljøet.

 

De fleste spørgsmål om firmaevent København har vi forsøgt at besvare i denne praktiske info. Ønsker i yderligere information er vi også til at fange via telefon eller mail.

Comments are closed.