Polterabend ideer København

Skal du afholde polterabend i København?

Her er et par gode fif til jeres planlægning, hvis i mangler polterabend ideer København. 

Igennem 10 år har vi været Københavns fortrukne polterabend sted, og et fast stop på vejen for mange tusinde polterabend i København. Til det skal lægges at vi selv har arrangeret en del polterabends gennem årene. Derfor vil vi på denne side give gode polterabend ideer København og til events på et polterabend, og andre gode råd.

Hav god tid

Lad være at lave en dødskarp plan for dagen som i skal løbe rundt for at nå. Det er vigtigt at have god tid mellem jeres events, og have tid til at nyde hinanden og en kølig øl. Hellere to eller tre events med kvalitet i, fremfor at skulle løbe fra sted til sted for at nå en masse.

Lav events hvor alle er med

Det er ikke særligt underholdende for deltagerne på et polterabend at stå og kigge på at gommen eller bruden laver aktiviteter, såsom bungy jump, faldskærm etc. Det er meget federe at lave ting hvor alle i flokken deltager. Det kan i meget nemmere grine over senere på dagen og lang tid efter. Behøver vi at nævne at kajakpolo jo totalt meget opfylder denne præmis.

Hold det billigt

Når man er deltager til et bryllup løber udgifter hurtigt op. Nyt jakkesæt, ny kjole til kæresten, gaver, måske en overnatning og polterabend (x2 hvis du er heldig). Det er derfor vigtigt at holde jeres polterabend på et fornuftigt økonomisk niveau, kr. 800 – 1.200 pr. deltager. Det kommer man rigtig langt for hvis man planlægger lidt hjemmefra. Smør nogle sandwich hjemmefra, køb tyske øl, spar på aftensmaden, find en bar med øl til 10 kr. Find nogle events hvor prisen pr. deltager er lav. Et polterabend handler om at gommen eller bruden skal være sammen med sine bedste venner, ikke om noget som helst andet.

Gode links

Når du er igang med at brainstorme på polterabend ideer, så kan følgende sider klart anbefales:

polterabend.dk

polterabend.co

Hvis du har spørgsmål til kajakpolo til polterabend, så ring eller skriv endelig. Eller tjek vores praktiske info, hvor vi har samlet en masse god information om kajakpolo på Bryggen.

Skriv en kommentar

Gå ikke glip af denne oplevelse

Spørg os om alt

Send email