Praktisk info om kajakpolo | Polterabend og firmaevent København

Praktisk info

PRAKTISK INFO OM KAJAKPOLO

Alt hvad du skal vide om kajakpolo, alle de spørgsmål vi typisk får, er samlet herunder: 

Alle tider tid kajakpolo København skal bookes via vores online booking, med undtagelse af EAN fakturering og virksomheder der ønsker faktura med kredit. Disse kan med fordel skrive os en email med fakturerings detaljer og ønsket tid.

I vores online booking kan der bookes tider på hhv. 1 time, 1,5 time eller 2 timer alt efter deltagerantal, alle tider til grupper under 22 personer skal bookes i vores online booking. Se eventuelt vores side om priser for mere information om hvor lang tid i bør booke.

Idet der bookes en tid i vores online bookingsystem, indtastes der et betalingskort. Betalingen finder først sted efter afholdelse af arrangementet. Såfremt gruppen ønsker det, kan der afregnes kontant på dagen, og det indtastede betalingskort slettes herefter.

Vores kajakpolo København ligger centralt på Islands Brygge på solsiden, lige foran Kulturhuset og ved siden af Havnebadet.

Nærmeste adresse er: Islands Brygge 18, 2300 København S. På en smartphone med en kortfunktion kan der indtastes: “Bryggens Kajakpolo”, og i vil blive guidet direkte til vores badebro.

I skal møde op for omklædning, holddeling og introduktion min. 20 min. før den bookede starttid.

Den bookede tid er effektiv spilletid. Ved senere fremmøde end det anbefalet mødetid før angivet starttid, – kan et ikke forventes at spilletiden forlænges tilsvarende.

Medbring badetøj til at have indenunder våddragten og et håndklæde. Der udleveres udstyr i form af shorty-våddragt og kajakpolo-redningsvest til alle personer. Redningsvest skal være iført under hele spillet.

Anbefalingerne fra myndighederne er at flest muligt ankommer omklædt, og at man ikke deler omklædningsrum. Så omklædning er i det fri, ligesom de 50.000 andre der hver dag skifter tøj på bryggen. Vi tilbyder stadig våddragter til alle deltagere.

Kun en tåbe frygter ikke havet, og alle deltagere skal synligt være i stand til at tage vare på dem selv, og håndtere de forhold som kajakpolo medfører, herunder svømning i koldt vand, uden mulighed for at bunde. Vi forbeholder os retten til at afvise synligt berusede personer og grupper, som den ansvarlige livredder på dagen, ikke mener er i stand til at varetage deres egen sikkerhed i vandet. Mest for jeres egen skyld.

De generelle søfartsregler er: Du må ikke sejle i en tilstand, hvor du er så påvirket af alkohol eller andre rusmidler, at du er ude af stand til på fuldt betryggende måde at udføre dine opgaver af væsentlig betydning for sikkerheden.

Under spillet er det ikke tilladt at drikke alkohol, mest fordi i overhovedet ikke har tid og luft til det. Kajakpolo er et meget hårdt interval spil, og der spilles for fuld knald i 12 minutter.

Der stilles 6 stk. sit-on-top polokajakker til rådighed for hver bookede bane, og der spilles altid 3 mod 3. Banerne er designet til 6 spillere, og er ikke egnet til flere.

Typisk deles i op i teams af 3 spillere pr. hold og spiller en turninger af kampe med en varighed af 10 – 12 min. pr. stk. indenfor spille-tidsrummet. Passer jeres deltagerantal ikke med 3, så skal i ikke fortvivle. Kajakpolo er så intenst spil, at i får brug for at rotere spillere næsten hele tiden.

Vi har herunder defineret hvor mange personer vi anbefaler at i er om at dele en bane på hhv. 1 – 1,5 eller 2 timer. Det er baseret på hvor meget spilletid der vil være per person.

1 TIME – DKR: 1.695,- FOR MELLEM 6 OG 10 PERSONER

1,5 TIME – DKR: 2.295,- FOR MELLEM 11 OG 16 PERSONER

2 X 1 TIME – DKR: 2.895,- FOR MELLEM 17 OG 22 PERSONER

Der kan valgtfrit bookes om der skal spilles på 2 baner samtidig i 1 time, eller spillet skal foregå på 1 bane i 2 timer. Dette kan vælges i vores online booking.

I vores bookingsystem skal der i forbindelse med booking, angives et “cirka antal deltagere”. Der indtastes hvor mange personer der forventes at deltage. I behøver ikke meddele os hvis deltagerantal ændres, medmindre dette betyder at i kan få brug for mindre spilletid.
Har I eksempelvis booket 2 timers kajakpolo til 22 deltagere, og derefter finder i ud af at i kun bliver 14 personer, og således kan nøjes med 1,5 times spilletid, så skal dette meddeles på forhånd. Ændrer i ikke spilletiden, hæfter i for den bookede tid, og dermed pris.

Det er muligt at booke flere 1 times baner. Det er valgfrit om i så vil spille 2 baner ved siden af hinanden, eller i vil dele en bane i længere tid. I ydersæsonen hvor vandet er koldt (maj & september måned) , anbefales det at afvikle arrangementet over så kort tid som muligt. Det er ikke koldt at spille kajakpolo, men ventetiden mellem spillene kan blive kold. Som oftest har vi en plan for de kolde dage, så i ikke kommer til at fryse. Vi har oftest også lavet et bål, og har varmt vand i bruserne.

Det er ikke tilladt og bade i havnen fra Bryggens Kajakpolo, – hverken før eller efter en event på kajakpoloen. København Kommunes Havnebad på Island Brygge ligger lige ved side af, hvor I er velkomne, og er under opsyn af livreddere.

Det er muligt at få en varm skyller efter i har spillet kajakpolo ja. Det er to små omklædningsrum, et til herrer og et til damer, som skal deles imellem spillerne. Så forvent en varm skyller, og mulighed for at klæde om.

På lørdage i højsæsonen har vi enormt travlt, og dermed også stort pres på vores badefaciliteter. Man kan derfor overveje om det er muligt at bade andetsteds, hjemme eller vente til senere på dagen.

Vi er imødekommende overfor ændringer der kommer i god tid inden bookingen. Dog har vi i sæsonen udsolgte dage, hvor ændringer ikke er mulige. Som hovedregel skal aflysninger ske senest 14 dage før arrangementet. Ændringer i tidspunkt, altså til afholdelse samme dag, skal ske senest 7 dage før.

Alle former for rettidige ændringer i tidspunkt og dage er naturligvis gebyrfrie. Enten kan i besøge vores online booking og logge ind ved at trykke på den lille blå knap oppe i højre hjørne, og selv klare ændringen. Ellers er i altid velkommen til at skrive en mail eller ringe, så klarer vi det for jer.

Vores helt firkantede betingelser for køb, kan læses her under: betingelser for kajakpolo.

Er det Røde Flag oppe i Københavns Havn kan bookingen annulleres og det fulde beløb vil blive refunderet. Muligheden for at annullere træder dog først i kraft tidligst 48 timer før et booket arrangement.

Rødt flag i havnen forekommer typisk i mellem 3 og 72 timer efter et skybrud. Det er langt fra alle skybrud i København der er lig med rødt flag. Skybrud kan falde meget lokalt, og kommunen gør rigtig meget for at have bassiner der kan klare kraftige regnskyl.

Ved Rødt Flag i Københavns Havn spilles kajakpolo på eget ansvar.

Hvis der er rødt flag, eller tegn på at dette er på vej, så gør vi vores ypperste for at holde vores kunder orienteret i god tid, så disse kan planlægge andet.

Vi opbevarer glemt tøj og ting mv. i min. 7 dage. Herefter kan/må det forventes at tingene er afhentede, medmindre der er indgået aftale om andet. (Vi har virkelig mange glemte sager som alle er våde, og utroligt lidt plads)

Effekter af særlig art, som punge, nøgler, mobiltelefoner mv, gemmer vi i længere tid og herefter indlevere dette som hittegodt til politiet.

Vores badevogn er kun på Bryggen når der er bookinger. Send en mail for information om hvornår vi kan træffes på vores kajakpolo København.

Ring eller skriv endelig, vi forsøger at svare på mails inden for 24 timer. Telefonen er vi for det meste også på, undtaget når vi ligger i, eller under vandet og reparerer på kajakpolo anlægget, eller har kunder. Typisk telefontid er kl. 9.30-14.30 og igen om aftenen.

Vi afholder rigtig mange firmaevents, og vi er rigtig gode til det. Hvis i booker god tid og plads på banerne, afholder vi en konkurrence for jer. Så afslutter vi dagen med en finale og en taber finale, så i kan kåre firmaets mester i kajakpolo.

Vi afholder firmaevents fra 6 til 120 deltagere.

I skal være opmærksomme på at når i afholder en firmaevent København, så er i reelt stadig på arbejde. Det er derfor jeres arbejdsskadeforsikring der dækker uheld. Se eventuelt mere i vores betingelser for mere info på dette område.

I skal være opmærksomme på at når i kommer mere end 25 deltagere, går der meget tid med at hygge mellem spillene. Det koster som oftest noget ekstra tid til at skifte rundt. Så det kan anbefales ikke at købe for lidt tid. Prisen for at have rigtig god tid, er ret beskeden. Så book hellere rigeligt.

Er i flere end 23 deltagere, eller ønsker i faktura med kredit tilsendt til jeres firmaevent København, så skriv eller ring endelig og hør mere om hvordan vi kan strikke jeres arrangement sammen.

HVAD ER KAJAKPOLO

Kajakpolo er et spil der mest af alt minder om håndbold, det skal udføres fra en kajak, samtidig med at der skal holdes styr på pagaj, kajakken, bold, modstander og ikke mindst balancen.

Det er et utroligt underholdende spil, og ingen er rigtig gode til kajakpolo. Det er et spil hvor der opstår en masse tilfældigheder og uforudsete situationer. Det er netop det der gør kajakpolo til en hamrende sjov event. På vandet er alle på udebane.

Kan kajakpolo spilles af alle

Ja, ung som gammel kan deltage. Vores ældste deltager har været 75 år, og vores yngste 12 år. Selvom nogle er i god form, og er erfarne kajakroere, så er kajakpolo et spil om tilfældigheder, og det gør at alle på holdet skal deltage for at biddrage til holdets succes.

De kajakker vi bruger er såkaldte “sit-on-top” kajakker, som giver meget stabilitet i forhold til en almindelig kajak. Man kan sige at det er en event kajak, erfarne kajak roere vil slet og ret kalde den for et badekar. De er nemme at styre rundt i vandet, og kan betjenes af alle, unge som gammel.