FAQ

Info om Kajakpolo

Læs med her:

VIgtigste info

Mødetid er 20 minutter før!

Den bookede tid, er effektiv spilletid. Så i skal altså nå at klæde om før, og have en instruktion af regler og sikkerhed, før tiden starter.

Hvad skal vi have med?

Medbring jeres normale badetøj og et håndklæde. Efter spillet er det muligt at få en varm skyller. Vi har våddragter til jer, men på de varme dage spiller de fleste i badetøj eller sportstøj.

Kan alle deltage?

Ja! Vi kan lære alle at spille kajakpolo på meget kort tid. Så du behøver ikke at have erfaring med kajak eller boldsport. Vores kajakker er utroligt stabile, og kan bære helt op til 140 kg.

Hvordan booker jeg tid?

Alle tider tid kajakpolo København skal bookes via vores online booking, med undtagelse af EAN fakturering og virksomheder der ønsker faktura med kredit. Disse kan med fordel skrive os en email med fakturerings detaljer og ønsket tid.
I vores online booking kan der bookes tider på hhv. 1 time, 1,5 time eller 2 timer alt efter deltagerantal, alle tider til grupper under 22 personer skal bookes i vores online booking. Se eventuelt vores side om priser for mere information om hvor lang tid i bør booke.

Hvornår skal jeg betale?

Når der bookes en tid i vores online bookingsystem, indtastes der et betalingskort, men vi trækker først betalingen efter afholdelse af arrangementet. Hvis der betales med debetkort (såsom Visa Electron, Mastercard, mv.) bliver beløbet reserveret.
Såfremt I ønsker det, kan der afregnes kontant på dagen, og det indtastede betalingskort slettes herefter.

Hvor ligger Bryggens Kajakpolo?

Vores kajakpolo København ligger centralt på Islands Brygge på solsiden, lige foran Kulturhuset og ved siden af Havnebadet.
Nærmeste adresse er: Islands Brygge 18, 2300 København S. På en smartphone med en kortfunktion kan der indtastes: “Bryggens Kajakpolo”, og i vil blive guidet direkte til vores badebro.

Hvad tid skal vi være der?

I skal møde op for omklædning, holddeling og introduktion min. 20 min. før den bookede starttid.
Den bookede tid er effektiv spilletid. Ved senere fremmøde end det anbefalet mødetid før angivet starttid, – kan det ikke forventes at spilletiden forlænges tilsvarende.

Hvad skal vi have med?

Medbring badetøj til at have indenunder våddragten og et håndklæde. Der udleveres udstyr i form af shorty-våddragt og kajakpolo-redningsvest til alle personer. Redningsvest skal være iført under hele spillet.
Vi våddragter til alle deltagere, men i varmt vejr spiller de fleste i almindeligt badetøj eller sportstøj.

Hvordan er det med Kajakpolo og alkohol?

Kun en tåbe frygter ikke havet, og alle deltagere skal synligt være i stand til at tage vare på dem selv, og håndtere de forhold som kajakpolo medfører, herunder svømning i koldt vand, uden mulighed for at bunde. Vi forbeholder os retten til at afvise synligt berusede personer og grupper, som den ansvarlige livredder på dagen, ikke mener er i stand til at varetage deres egen sikkerhed i vandet. Mest for jeres egen skyld.
De generelle søfartsregler er: “Du må ikke sejle i en tilstand, hvor du er så påvirket af alkohol eller andre rusmidler, at du er ude af stand til på fuldt betryggende måde at udføre dine opgaver af væsentlig betydning for sikkerheden”. Sagt på en anden måde, er reglerne faktisk de samme som at køre bil.

Hvordan spilles kajakpolo?

Der stilles 6 stk. sit-on-top polokajakker til rådighed for hver bookede bane, og der spilles altid 3 mod 3. Banerne er designet til 6 spillere, og er ikke egnet til flere.
Typisk deles i op i teams af 3 spillere pr. hold og spiller en turninger af kampe med en varighed af 10 – 12 min. pr. stk. indenfor spille-tidsrummet. Passer jeres deltagerantal ikke med 3, så skal i ikke fortvivle. Kajakpolo er så intenst spil, at i får brug for at rotere spillere næsten hele tiden.

Skal i kende deltagerantal på forhånd og hvad skal jeg booke?

Vi har herunder defineret hvor mange personer vi anbefaler at i er om at dele en bane på hhv. 1 – 1,5 eller 2 timer. Det er baseret på hvor meget spilletid der vil være per person.

1 TIME – DKR: 1.695,- FOR MELLEM 6 OG 10 PERSONER

1,5 TIME – DKR: 2.395,- FOR MELLEM 11 OG 16 PERSONER

2 X 1 TIME – DKR: 3.195,- FOR MELLEM 17 OG 22 PERSONER

Der kan valgtfrit bookes om der skal spilles på 2 baner samtidig i 1 time, eller spillet skal foregå på 1 bane i 2 timer. Dette kan vælges i vores online booking.
I vores bookingsystem skal der i forbindelse med booking, angives et “cirka antal deltagere”. Der indtastes hvor mange personer der forventes at deltage. I behøver ikke meddele os hvis deltagerantal ændres, medmindre dette betyder at i kan få brug for mindre spilletid.
Har I eksempelvis booket 2 timers kajakpolo til 22 deltagere, og derefter finder i ud af at i kun bliver 14 personer, og således kan nøjes med 1,5 times spilletid, så skal dette meddeles på forhånd. Ændrer i ikke spilletiden, hæfter i for den bookede tid, og dermed pris

Vi er mere end 16 personer som ønsker at spille kajakpolo

Det er muligt at booke flere 1 times baner. Det er valgfrit om i så vil spille 2 baner ved siden af hinanden, eller i vil dele en bane i længere tid. I ydersæsonen hvor vandet er koldt (maj & september måned) , anbefales det at afvikle arrangementet over så kort tid som muligt. Det er ikke koldt at spille kajakpolo, men ventetiden mellem spillene kan blive kold. Som oftest har vi en plan for de kolde dage, så i ikke kommer til at fryse. Vi har oftest også lavet et bål, og har varmt vand i bruserne.

Er det tilladt at bade?

Det er ikke tilladt og bade i havnen fra Bryggens Kajakpolo, – hverken før eller efter en event på kajakpoloen. København Kommunes Havnebad på Island Brygge ligger lige ved side af, hvor I er velkomne, og er under opsyn af livreddere.

Kan man få et bad efter vi har spillet?

Det er muligt at få en varm skyller efter i har spillet kajakpolo ja. Det er to små omklædningsrum, et til herrer og et til damer, som skal deles imellem spillerne. Så forvent en varm skyller, og mulighed for at klæde om.
På lørdage i højsæsonen har vi enormt travlt, og dermed også stort pres på vores badefaciliteter. Man kan derfor overveje om det er muligt at bade andetsteds, hjemme eller vente til senere på dagen.

Kan vi ændre vores tid?

Vi er imødekommende overfor ændringer der kommer i god tid inden bookingen. Dog har vi i sæsonen udsolgte dage, hvor ændringer ikke er mulige. Som hovedregel skal aflysninger ske senest 14 dage før arrangementet. Ændringer i tidspunkt, altså til afholdelse samme dag, skal ske senest 7 dage før.
Alle former for rettidige ændringer i tidspunkt og dage er naturligvis gebyrfrie. Enten kan i besøge vores online booking og logge ind ved at trykke på den lille blå knap oppe i højre hjørne, og selv klare ændringen. Ellers er i altid velkommen til at skrive en mail eller ringe, så klarer vi det for jer.
Vores helt firkantede betingelser for køb, kan læses her under: betingelser for kajakpolo.

Hvad hvis det røde flag er oppe i Københavns Havn?

Er det Røde Flag oppe i Københavns Havn kan bookingen annulleres og det fulde beløb vil blive refunderet. Muligheden for at annullere træder dog først i kraft tidligst 48 timer før et booket arrangement.
Rødt flag i havnen forekommer typisk i mellem 3 og 72 timer efter et skybrud. Det er langt fra alle skybrud i København der er lig med rødt flag. Skybrud kan falde meget lokalt, og kommunen gør rigtig meget for at have bassiner der kan klare kraftige regnskyl.
Ved Rødt Flag i Københavns Havn spilles kajakpolo på eget ansvar.
Hvis der er rødt flag, eller tegn på at dette er på vej, så gør vi vores ypperste for at holde vores kunder orienteret i god tid, så disse kan planlægge andet.

Glemte sager

Vi opbevarer glemt tøj og ting mv. i min. 7 dage. Herefter kan/må det forventes at tingene er afhentede, medmindre der er indgået aftale om andet. (Vi har virkelig mange glemte sager som alle er våde, og utroligt lidt plads)
Effekter af særlig art, som punge, nøgler, mobiltelefoner mv, gemmer vi i længere tid og herefter indlevere dette som hittegodt til politiet.
Vores badevogn er kun på Bryggen når der er bookinger. Send en mail for information om hvornår vi kan træffes på vores kajakpolo København.

Kan jeg kontakte Bryggens Kajakpolo?

Ring eller skriv endelig, vi forsøger at svare på mails inden for 24 timer. Telefonen er vi for det meste også på, undtaget når vi ligger i, eller under vandet og reparerer på kajakpolo anlægget, eller har kunder. Typisk telefontid er kl. 9.30-14.30 og igen om aftenen.

Gå ikke glip af denne oplevelse

Spørg os om alt

Send email