Firmaevent i København - sommerens sjoveste sport

Firmaevent

FIrmaevent

sommerens sjoveste firmaevent

Kajakpolo er sjovt, noget for alle og en god uforpligtende måde at mødes på. Det er uanset om i arbejder sammen til hverdag, eller om det er første gang i skal mødes. Kajakpolo er en sport hvor alle kan deltage, uanset højde, drøjde og fysisk formåen. Det er svært at være god til kajakpolo, men det er sværere at lade være med at grine sammen over de sjove situationer der opstår under et spil. Kajakpolo til en firmaevent er garanti for en masse gode grin, og hyggeligt samvær i unikke omgivelser i København.  

KAJAKPOLO ER FOR ALLE

Kajakpolo spilles i såkaldte “sit-on-top” kajakker, som er yderst stabile, og nemme at sejle. De er designet til deltagere uden forudgående kajakerfaring. Men der er jo altid den x-factor at man kan skubbe modstanderen i vandet, eller selv blive skubbet i. I gør spillet til hvad i selv har lyst til, men de færreste slipper helt tørre gennem et spil. Når i er færdige, er det muligt at få et varmt bad.  

FIRMAEVENT OG SOMMERFEST

Vi afholdelser arrangementer til firmaer på op til 120 personer. Hvad end det er firma sommerfest, en hyggelig dag med kollegaerne, eller andet, er Bryggens Kajakpolo et godt sted at være sammen om noget sjovt. Det er oplagt at deltagerne i kursus eller anden form for faglige seminarer, kommer ud af kontoret og oplever Københavns baghave på en anderledes måde og får rørt kroppen. Vores nabo Kulturhuset Islands Brygge udlejer billige mødelokaler, små som store. Bryggens Spisehus tilbyder alt fra morgenmad, til aftensmad, og står gerne for drikkevarerne til jeres arrangement.