Om os

Om os

20 års kajakpolo

Mange bliver overrasket når vi siger at der har været kajakpolo på Islands Brygge i 20 år. Men ikke desto mindre er det næsten sandt. Vi kan datere kajakpoloen tilbage til 2008, men er bekendt med at denne er startet tidligere, faktisk i 2002.

Bryggens Kajakpolo var den første event i Københavns Havn. VI ankom samtidig med Havnebaddet, i en forladt industrihavn. Nu er miliøet forvandlet til et levende og rekreativt område, som benyttes af utroligt mange menneker dagligt.

Hos Bryggens Kajakpolo har vi en del freelance instruktører ansat, som er de i møder når i kommer og spiller. Fælles for dem alle, er at de elsker at være udendørs og være ibland glade mennesker.

9987969 kulturhavn 1 1 Om os

LOKALT EJET OG DREVET

Jeg har overtaget Bryggens Kajakpolo i 2014, og har været firmaets eneste fuldtidsansatte siden da. Jeg har i en årerække lavet en masse frilufts- og teambuilding job, herunder har jeg arbejdet som freelance instruktør på kajakpoloen,

Mest af alt så brænder jeg for at arbejde udendørs ved vandet og for Islands Brygge. Så det faldt mig meget naturligt at gå “all-in” på kajakpoloen, og virkelig give den alt den kærlighed som den fortjener.

Nu arbejder jeg fuld tid på kajakpoloen. Om sommeren laver jeg alt reparation og vedligeholdelse, og det er ikke så lidt. Det er enormt svært at bygge noget der ligger på vandet, og det kræver virkelig meget tid at holde det kørende.

Om vinteren bruger jeg rigtig meget tid på at lave hjemmeside, søgemaskineoptimering, klargøring af den kommende sæson, administrativt arbejde og meget mere. Og så bruger jeg vinteren på at komme rigtig meget ud i skoven og sove under åben himmel. Men kommer langt med en god sovepose. 

Jeg håber at vi en dag ses til en omgang fornøjelig kajakpolo. Jeg gør mit ypperste for at alle mine kunder skal have en god oplevelse med kajakpolo, og have en god service med på vejen. Det er nærmest aldrig sket at en kunde ikke har kunne lide det produkt vi tilbyder, så det er en forholdvis nem opgave. 

Hvis du har kritik, ris eller ros så hører jeg altid gerne fra dig. Min kontaktinformation er nederst på siden. 

ANSATTE INSTRUKTØRER

Når du som kunde ankommer, vil du blive mødt af en instruktør. De fleste af vores instruktører er studerende på universitetet, og vi ansætter helst folk der kan være hos os i længere tid. 

En lille hemlighed: vores instruktører er faktisk sygt dårlige til selv at spille kajakpolo. Men de er gode til at få jer til at lære jer spillet, og have styr på sikkerheden undervejs. Vi forsøger altid at have en god uformel omgangstone, og lave en masse sjove ting sammen, bl.a. spille kajakpolo. Den gode stemning håber vi at give videre til jer.  

 

VI BESTRÆBER OS PÅ

EN GOD OG NÆRVÆRENDE OPLEVELSE

Enroll now

Gå ikke glip af denne oplevelse

Spørg os om alt

Send email