Priser

Miniature 2 Priser

6-10 deltagere

1 times effektiv spilletid (minus udskifninger)

Inklusive alt, ingen skjulte gebyrer

Fri aflysning indtil 14 dage før

Kr. 1.795

Miniature 11 Priser

11-16 deltagere

1,5 times effektiv spilletid (minus udskifninger)

Inklusive alt, ingen skjulte gebyrer

Fri aflysning indtil 14 dage før

Kr. 2.495

Miniature 4 Priser

17-22 deltagere

1,5 times effektiv spilletid (minus udskifninger)

Inklusive alt, ingen skjulte gebyrer

Fri aflysning indtil 14 dage før

Kr. 3.295

PRAKTISK OM VORES ANBEFALINGER

Vores vejledninger er meget præcise, selvom det kan virke fristende at bestille f.eks. 1 times kajakpolo til 11 eller 12 deltagere, så er det vores vurdering at 10 er det maksimale og perfekte antal.

Kajakpolo spilles på vores baner altid 3 mod 3, i små kampe af 10 – 12 minutter. Vores vurdering er at der minimum skal være 3 kampe pr. deltager, altså 35-45 minutters spilletid pr. deltager. 

Første kamp går med at lære kajakken at kende, anden kamp lærer man taktikken og tredie kamp der føler man er god til kajakpolo.

Kajakpolo er en billig event sammenlignet med andre typer af events, så undgå at spare unødigt, men sørg for at der er tid nok til alle deltagere kan få en god oplevelse, også selvom jeres tidsplan for dagen er stram.

Vores vejledninger er meget præcise, selvom det kan virke fristende at bestille f.eks. 1 times kajakpolo til 11 eller 12 deltagere, så er det vores vurdering at 10 er det maksimale antal. 

Vær opmærksom på at på vores enormt travle lørdage, kan vi være nødsaget til at afvise deltagere hvis der er booket ud over vores anbefalinger. Dette er grundet vi har et enormt pres på vores faciliteter og udstyr.

VI ER I TVIVL OM HVOR MANGE VI ER

Er du ved at arrangere et event, men kender ikke det præcise deltagerantal endnu. Så kan du roligt booke en tid alligevel ud fra det forventede deltagerantal.

I kan altid op og nedjustere i tiden indtil 14 dage før afholdelse af jeres event. 

I kan selv ændre i tiden i vores online booking, eller blot skrive en mail til os, så gør vi det gerne for jer.

ER I FLERE END 23 DELTAGERE

Ring eller skriv en mail og hør hvordan vi anbefaler at i afvikler jeres arrangement bedst. Vi afholder arrangementer for op til 250 deltagere, så vi kan helt sikkert finde en løsning der passer jer. Der kan være flere faktorer der spiller ind, men vi hjælper gerne med gode anbefalinger. 

Gå ikke glip af denne oplevelse

Spørg os om alt

Send email