Billig polterabend - kom og prøv kajakpolo på bryggen

Priser

Her er vores priser, for sæsonen 2019

Når der bookes kajakpolo hos os, betaler man ikke pr. deltager, men man bestiller en bane i hhv. 1, 1,5 eller 2 timer. Her er hvad vi anbefaler jer at booke ud for deltagerantal. 

1 TIME

6 -10 deltagere

KR: 1.695

1,5 TIME

11 -16 deltagere

KR: 2.395

2 TIMER

17 -22 deltagere

KR: 3.195

Kan afvikles på 2 baner i 1 time

Praktisk om vores anbefalinger

Vores vejledninger er meget præcise, selvom det kan virke fristende at bestille f.eks. 1 times kajakpolo til 11 eller 12 deltagere, så er det vores vurdering at 10 er det maksimale antal. 

Kajakpolo spilles på vores baner altid 3 mod 3, i små kampe af 10 – 12 minutter. Vores vurdering er at der minimum skal være 3 kampe pr. deltager, altså cirka 35 minutters spilletid pr. deltager. 

Første kamp går med at lære kajakken at kende, anden kamp lærer man taktikken og tredie kamp der føler man er god til kajakpolo.

Kajakpolo er en billig event sammenlignet med andre typer af events, så undgå at spare unødigt, men sørg for at der er tid nok til alle deltagere kan få en god oplevelse, også selvom jeres tidsplan for dagen er stram.

Vær opmærksom på at på vores enormt travle lørdage, kan vi være nødsaget til at afvise deltagere hvis der er booket ud over vores anbefalinger. Dette er grundet vi ikke har plads i vores omklædningsrum samt våddragter nok til alle.

Grundet corona virus, og en markant dalende efterspørgsel, har vi desværre været nødsaget til at suspendere early bird priser i sæsonen 2021. 

Vi er i tvivl om hvor mange vi er

Er du ved at arrangere et event, men kender ikke det præcise deltagerantal endnu. Så kan du roligt booke en tid alligevel ud fra det forventede deltagerantal.

I kan altid op og nedjustere i tiden indtil 14 dage før afholdelse af jeres event. 

I kan selv ændre i tiden i vores online booking, eller blot skrive en mail til os, så gør vi det gerne for jer.

Er i flere end 23 deltagere, 

Ring eller skriv en mail og hør hvordan vi anbefaler at i afvikler jeres arrangement bedst. Der kan være mange faktorer der spiller ind, men vi hjælper gerne med gode anbefalinger. 

[elfsight_instagram_feed id="3"]