Polterabend lege

Polterabend lege – Sjove lege til et polterabend

Der er klassikerne og der er de sjove anderledes lege til et polterabend. Det bedste resultat opnås helt klart hvis arrangørerne formår at flette hele dagen sammen med en gennemgående tema eller en konkurrence der varer hele dagen, og strækker sig over et par events same et par små sjove polterabend lege. Vi vil herunder give et par gode forslag til hvad i kan lave på jeres næste polterabend. Vigtigste budskab herfra: “arranger polterbarbendet i bruden/gommens ånd, ikke i arrangørernes”

Klassiske polterabend lege

Ølstaffet

Vikingespil

Petanque/boccia

Fodbold

Sækkeløb

Kroket

Rundbold

Quiz om gommen/bruden

De sjove polterabend lege

Høvdingebold

Tovtrækning

Glidebane – husk at købe sæbe og ikke Ajax med salmiak i (her er det min erfaring der taler, det svier i øjnene)

Krabbefodbold – virkelig underholdende og mega hårdt

Promillebold – med hvide plastickopper for øjnene

Bungee run – bind en masse cykelslanger sammen, sæt enden fast i et træ eller lignende, den anden ende om brystet, løb så derudaf og se hvem der kan sætte en pind fast i jorden længst fremme.

De anderledes polterabend lege

Silent Library – der er så meget potentiale i den leg, hent inspiration på youtube.com

Male et maleri – kan eventuelt bortauktioneres til brylluppet

Giv fotoopgaver til bruden/gommen – 12 fotoopgaver kan flettes sammen til en kalender efterfølgende. Kan også laves til filmopgave med iMovie på en iPad.

Indspil en sang – det kan gøres mange steder rundt omkring i byen for et pænt beløb, men faktisk er teknologien jo til at det nærmest kan klares på en iPhone.

Vil du vide mere om hvordan det fungerer med kajakpolo og polterabend, så læs med her på siden. Husk at selv i booker idag, skal i først betale når arrangementet er vel overstået. Vores betingelser er endda så fleksible at i frit kan aflyse op til 14 dage før, og rykke tiden op til 7 dage før.

Det er i øvrigt muligt at få 25% rabat på kajakpolo hver lørdag. I kan spille Kajakpolo for under kr. 100 pr. deltager ved at tage en Early Bird tid.

Vi har i øvrigt skrevet endnu et blogindlæg om gratis polterabend ideer.

Skriv en kommentar

Gå ikke glip af denne oplevelse

Spørg os om alt

Send email