Sæsonstart 2021

Sæsonstart 2021 bliver fredag den 16. april, som er den første dag vi holder åbent for bookinger.

Vandet i april måned er dejligt friskt, typisk mellem 7 og 10 grader.

Vi læser nøje myndighedernes anvisninger, og holder kun åbent når vi kan tilbyde en sikker event.

Vi gør så meget rent som overhovedet muligt, og spritter udstyr af efter brug. Våddragter vaskes i desinficerende shampoo efter brug.

I er velkommen til at lave en booking til den kommende sæson. Så sørger vi for at holde jer løbende opdateret på om det er muligt at gennemføre. Det gør vi i rigtig god tid, så i kan planlægge anderledes hvis det skulle blive nødvendigt at aflyse. 

Generelt er kajakpolo en ret corona sikker event: det er udendørs, der er god plads på vandet og saltvand er desinficerende. 

Sidste år kunne vi have holdt åbent i maj måned, men valgte at trække den frem til 8. juni grundet usikkerheden der herskede dengang. Vi må se hvad smittetallene bringer emd sig henover foråret. 

Vi gør hvad vi kan for at tilbyde en sikker event.

Vi spiller dog med varme våddragter, og vigtigst af alt, så har vi handsker og sko i neopren. Det hjælper virkelig meget til at holde bare nogenlunde på varmen.

Vi sørger også for at der ikke er noget ventetid mellem spillene, alle deltagerne er i vandet hele tiden. Det er nemmere at holde varmen, når bare man er igang med at spille.

Derudover laver vi altid bål til at varme sig på de første par kolde uger. Bruserne fylder vi også med meget varmt vand, så der er næsten ingen undskyldninger for ikke at komme ned og få årets første omgang kajakpolo.

Årets første hold bliver traditionen tro honoreret med en flaske gammel dansk og hvad vi ellers lige har på lager af gode sager man kan holde varmen på. Frostsikring virker bedst når det kommer indefra 🙂

Vel mødt til 2021 sæsonen.

21A8717 scaled Sæsonstart 2021

Skriv en kommentar

Gå ikke glip af denne oplevelse

Spørg os om alt

Send email