Ungarbejdere søges

Vi søger ungarbejdere til den kommende sæson, gerne med længerevarende potentiale. Vi søger både medarbejdere under og over 18 år.

Vi har glade kunder dagen lang, og det er ungarbejdernes opgave at sørge for at anlægget og alt vores udstyr er klar til brug.

Vi skal nok få lært dig alt hvad du skal vide om kajakker og polo, for os er det vigtigt hvem du er som menneske. Åben, imødekommende og smilende.

Vores ungarbejdere laver meget blandet arbejde, vasker våddragter, henter bolde, let rengøring, holder orden i udstyret, sætter kajakker frem og meget meget mere.

Vi har primært vagter om lørdagen. Enkelte hverdage og søndage kan der også komme vagter.

Vi slår vagter op i en app, du tilmelder dig de der passer ind. Vi har enkelte kortere vagter i hverdagene, og altid travlt om lørdagen. I starten af ansættelsen, kræves der at man tager vagter og kommer ind i et godt flow. Vores ungarbejdere arbejder typisk hver anden lørdag.

Vi søger medarbejdere der er fleksibele og trives ved udendørs og yderst afvekslende arbejde. Du vil glæde dig til hver eneste arbejdsdag, hvor vi fylder kajakpoloen op med glade mennesker.

Vi forventer at ansættelsesforholdet starter omkring 1. maj 2024 hvor oplæringen starter. I juni måned har vi rigtig travlt.

Send os en uformel ansøgning på mail til info@bryggens-kajakpolo.dk.

Badebro Bryggens kajakpolo københavn

Gå ikke glip af denne oplevelse

Spørg os om alt

Send email