Events København

Leder du efter gode og sjove events København, så er Bryggens Kajakpolo stedet for dig.

Kajakpolo er et sjovt spil, der kan spilles af alle, ung som gammel. Alle kan deltage i kajakpolo. Det betyder ikke noget om i har prøvet at sejle kajak før eller ej. Vi spiller kajakpolo i meget stabile sit-on-top kajakker, som kan betjenes af alle.

Det er enormt svært at være rigtig god til kajakpolo, medmindre man dyrker det på regelmæssig basis. Det betyder at kajakpolo ofte bliver et spil med mange tilfældigheder. Men det er netop det der gør det til et virkelig sjovt spil. På vandet er alle på udebane.

 

Hvad er kajakpolo

Kajakpolo kan bedst beskrives som et mix af håndbold og basket, som selvfølgelig skal spilles fra en kajak. Målene er placeret i 1,5 meters højde, og i alt sin enkelthed skal man selvfølgelig bare score flere gange end modstanderen. Men det er ikke så let, når man skal holde styr på kajak, pagaj, bold og modspiller samtidig. Til gengæld er det enormt sjovt, fordi der opstår mange uforudsete og pludselige situationer.

Kajakpolo hos os spilles altid 3 mod 3, men da det er et ret intenst spil, får i brug for nogle udskiftere undervejs. Så går jeres holdstørrelse ikke op med 3, så fortvivl ikke. I får med garanti brug for alle mand.

Hvordan foregår det

Der kan bestilles tider til kajakpolo i vores online booking. Selvom du bestiller en tid idag, trækker vi først penge fra dit kort efter i har spillet. Vores fleksible betingelser gør at du kan ændre og aflyse tiden indtil 14 dage før.

Når du har booket en tid er det bare at møde op hos os 20 minutter før den bookede tid. Det eneste i skal medbringe er badetøj og et håndklæde. Alt andet udstyr i måtte få brug for, inklusive våddragter, har vi.

Der vil være en instruktør til rådighed når i ankommer. Instruktøren vil guide jer igennem alt det praktiske, og lære jer alt hvad i bør vide om kajakpolo, inklusiv alle de feje tricks.

Efter i har spillet, er det muligt at få et varmt bad.

Har i flere spørgsmål

Vi har forsøgt at svare på de fleste spørgsmål i denne praktiske information om kajakpolo. Ellers er vi for det meste også til at fange via mail eller telefon.

Vi håber at vi får lov at være vært for en af jeres næste events København.

Skriv en kommentar

Gå ikke glip af denne oplevelse

Spørg os om alt

Send email