Personalearrangement

Lad os holde jeres næste personalearrangement

Vi afholder årligt mange hundrede personalearrangementer for mange forskellige typer af virksomheder. Vi har haft CEO rådgivere og børsmæglere forbi, men samtidig har vi også mange håndværkere der kommer igen hvert år og får afgjort deres firmamesterskab i kajakpolo. Ens for dem alle er, at når de er færdige med at spille, er de enige om at det har været en super sjov omgang. Og de er kommer meget nærmere deres kollegaer.

På vandet er alle på udebane og det er derfor at Bryggens Kajakpolo er et oplagt sted at afholde en firmaevent eller en personaleevent. Ingen kan være rigtig gode til kajakpolo. Blandingen af tilfældigheder og manglende evner, gør at alle kan være med, og være til nytte for deres hold.

Den perfekte fredagsbar

Fra sæsonen 2017 tilbyder vi fredagsbar hver fredag, hvor virksomheder kan komme forbi til et hyggeligt personalearrangement, drikke et par øl, og slutte denne event af med hygge på Islands Brygge.

Efter i er færdige med jeres personalearrangement, kan Cafe Langebro eller andre af de omkringliggende barer tilbyde at i kan fortsætte festen der.

Fredagsbar tilbydes alle fredage i juni, juli og august måned. Det kan også arrangeres andre dage hvis i ønsker dette. Et personalearrangement med kajakpolo, drikkevarer og mad, kan arrangeres for godt kr. 500 pr. deltager. Det eneste i skal gøre er at møde op, så klarer vi resten. Hvis vejret ikke er til grill, finder vi en lille restaurant i nærheden hvor i kan holde jeres personalearrangement. Kajakpolo kan spilles i alt slags vejr, i bliver våde alligevel:-)

Ønsker i at høre mere om muligheden for at sammensætte et personalearrangement, så skriv os blot en mail på info@bryggens-kajakpolo.dk

Skriv en kommentar

Gå ikke glip af denne oplevelse

Spørg os om alt

Send email