Polterabend aktiviteter

Mangler du “alternative” polterabend aktiviteter

Så har vi her prøvet at lave en brainstorm over hvad vi syntes kunne være underholdende at kombinere med kajakpolo på Islands Brygge:

Polterabend klatring på tårnet ved Islands Brygge

Det 18 meter høje klatretårn er en god og billig aktivitet til et polterabend. Enten skal i have kontakt til den klatregruppe der står for tårner, eller selv finde en klatreinstruktør der kan komme ud med udstyret.
Aok annonce om klatretårnet
Skriv eventuelt en mail, så kender jeg formentlig en der kan stå for sikkerheden, og levere udstyret til jer, samt give jer gode råd og ideer til klatring.

Lerdueskydning

Hos Københavns Flugtskyde Klub kan i prøve kræfter med Lerdueskydning, som er virkelig underholdende. En event som helst skal ligge først på dagen (inden alkoholen slår alt for hårdt). Se mere her www.claytarget.dk

Amerikansk Fodbold

Prøv Amerikansk fodbold, med det helt rigtige udstyr, og professionelle instruktører der lærer jer mange fede tips til spillet. Amager Demons holder til ved Amager Hallen ude ved Løjtegårdsvej. Garanti for blå mærker !!!! www.amagerdemons.dk/

Fægtning

Det er virkelig sjovt og hårdt at fægte, en meget undervurderet sport, og en af de virkelig gode polterabend ideer. Udover at det er fedt at prøve en anderledes sportsgren, så afsluttes denne event med en konkurrence hvor i lige kan få afgjort hvem der er den bedste fægter. Fægtning kan udføres flere steder til polterabend i København bl.a. i Grøndalscenteret eller her: hellerupfaegteklub.dk

Nak en pølsevogn

Sving forbi Lasse’s pølser på Islands Brygge, med længder Københavns bedste skinkekaptajn. Han har en kæmpe udvalg af kvalitets pøller, og hjemmelavede saucer. Stik ham et ring på forhånd og hør om han er at finde på Islands Brygge 3 den dag i skal forbi, og giv ham en heads-up på hvor mange i kommer. Så er i sikre på at der er varme pøller til alle i svineknallerten.

Brug Bryggens store græsarealer

Bryggens store græsarealer kan danne rammen om nogle simple lege, vikingespil, boccia og lignende. Der findes både volleyball, og basketball bane i nærheden, som frit kan bruges. Der findes mange forretninger i området, og mange steder hvor det er muligt at købe pizza, sandwich, is og meget mere.
Det vigtigste ved et godt polterabend, er at der er tid til at hygge, og til at slappe af. Det er bedre end at have travlt med at nå alt for meget, i løbet af dagen. (Drenge; ha altid en fodbold med på et polterabend)

GoBoats

Vores nabo GoBoats tilbyder sejlads i små både med op til 8 personer, som drives af en lydløs og bæredygtig motor. For det polterabend selskab som ønsker at nyde et køligt glas champagne i skønne omgivelser i Købehavns havn. Absolut en hyggelig tur, hvis man er til de rolige polterabend aktiviteter.
Besøg GoBoats hjemmeside

Bryggens spisehus

Det er muligt at starte jeres polterabend i København Kulturhuset på Islands Brygge, med en lækker brunch i gode omgivelser. Efter en rolig start på jeres polterabend, kan i skyde dagen igang med en omgang kajakpolo.
Om sommeren tilbyder Bryggens Spisehus grillbuffet ad libitum hver lørdag aften til en yderst fornuftig pris. Denne kan varmt anbefales, og besøges ofte af vores instruktører når vi har fri.

Mountainbike som gruppe event

Flere steder i København kan der lejes mountainbikes både med og uden instruktør. Hareskoven er det fedeste sted at køre, ingen tvivl om det. Der kan lejes cykler via mtb-tours.dk/ I mine øjne en af de rigtig gode polterabend aktiviteter.

Du kan få flere gode ideer til polterabend i København her:

www.polterabend.dk

www.polterabend.co

Skriv en kommentar

Gå ikke glip af denne oplevelse

Spørg os om alt

Send email