Oplevelser i København

Er du på jagt efter oplevelser i København, så er Bryggens Kajakpolo et super sted at besøge. Hvad end du er på polterabend, firmaevent eller blot skal arrangere en hyggelig dag med vennerne, så tilbyder vi at afholde jeres event.

 

Hvad er kajakpolo

Kajakpolo kan bedst beskrives som en blanding af håndbold og basket, og skal naturligvis spilles med i sidder i en kajak. Så alt i alt er det simpelt, hold styr på bold, kajak, pagaj, bølger og modstanderen samtidig 🙂

Kajakpolo kan spilles af alle, ung som gammel. Det betyder ikke noget om du har prøvet at sejle kajak før eller ej. Vores kajakker er meget stabile, og beregnet til at kunne bruges både af erfarne og uerfarne roere.

Kajakpolo afstedkommer altid en masse gode grin, for det er enormt svært at være god til kajakpolo, så det bliver lidt et spil om tilfældigheder. Men bestemt ikke et kedeligt spil (læs: alle er lige dårlige).

 

Hvordan foregår det

Alle tider til kajakpolo skal bookes via vores online booking, som du finder ved at klikke lige her. 

Selvom du booker en tid til kajakpolo idag, betaler du først efter i har spillet. Der skal dog indtastes et betalingskort som sikkerhed.

Når i så har booket en tid, så er det bare at møde op hos os 20 minutter før den bookede tid. I skal nemlig nå at klæde om til våddragter inden i skal igang med at spille. I har en instruktør til rådighed, for hjælper jer med det praktiske, og forklarer jer om regler og sikkerhed. Efter i har spillet er det muligt at få et varmt bad.

 

Det er muligt at få meget mere information om hvad kajakpolo er ved at besøge vores praktiske info.

Så kom endelig og besøg en af de bedste oplevelser i København, i unikke omgivelser, midt i Københavns Havn, på Islands Brygge.

 

Har du spørgsmål, så tøv endelig ikke med at tage kontakt.

 

Skriv en kommentar

Gå ikke glip af denne oplevelse

Spørg os om alt

Send email