Polterabend udklædning

I vores blog tema, kommer her et par skøre og skæve bud på en anderledes polterabend udklædning.

Tiden hvor man gav brudgommen en kjole på og satte ham af på Rådhuspladsen for at sælge kys, er nok desværre passeret. Men det skal ikke forhindre deltagerne i et polterabend i at sætte gommen eller bruden i en udklædning. Det skal bare gøres med lidt stil og klasse.

Vi ser hvert år rigtig mange morsomme udklædninger, idet vi har besøg af mange tusinde polterabend gæster. Så dette blog indlæg viderebringer i virkeligheden bare andres rigtig gode ideer, til dig der står og mangler en ide til en polterabend udklædning. Here we go:

Hashtag/telefonnummer kjolen

Køb en kjole og en sprittusch og så er udklædningen hjemme. I alt sin enkelthed skriver du bare et hashtag på kjolen, så hvis nogle tager billeder i løbet af dagen, er du sikker på hvor og hvordan du kan finde billederne når i bliver ædru. Missionen er at i skal have så mange telefonnumre fra det modsatte køn skrevet ned på kjolen inden dagen er omme. Den der skriver nummeret, må naturligvis selvom hvor det gøres. Mægtig god underholdning, og i får kontakt med rigtig mange af det modsatte køn.

Baywatch tema

En af mine personlige favoritter var da der i sommers ankom en flok drenge fra London. De var alle klædt ud som Baywatch livreddere, DVS de havde de klassiske røde livreddershorts på. Den eneste undtagelse var ham der skulle giftes, han var klædt ud som Pamela. Rød badedragt, nogle ordentlige kasser og en paryk. De fik godt nok gjort opmærksom på sig selv, på den gode måde.

Borat kostume

Klassikeren over dem alle, der går nærmest ikke en lørdag hvor vi ikke har et Borat kostume på besøg. Det gør det dog ikke mindre underholdende.

Tricket er vel at klæde gommen/bruden ud så det lige er en tand for nørdet og kikset til det kan gå an. Derefter er det bare at udstyre personen med et latterligt skilt, og så er den udklædning hjemme.

Som de gode ideer kommer til os vil vi forsøge at opdatere dette indlæg.

Skriv en kommentar

Gå ikke glip af denne oplevelse

Spørg os om alt

Send email