Kajakpolo til skoler og institutioner

Vi tilbyder kajakpolo som event til skoleidræt og institutioner.

Vi tilbyder 4 baner med op til 40 spillere igang samtidig. Vi kan klare arrangementer på op til 120 deltagere. Vi stiller altid med et passende antal livreddere tilsvarende antallet af deltagere.

 

Kajakpolo kan spilles af alle, ung som gammel, det kræver ingen fysiske forudsætninger eller kendskab til kajak. Det er en perfekt event til skoleidræt. Vi spiller i såkaldte “Sit-on-top” kajakker, hvor deltagerne sidder oven på kajakken. Så skulle de vælte i kajakken, vil de således vælte ud af kajakken og svømme rundt i vandet. Alle deltagere hos Bryggens Kajakpolo skal bære redningsveste og neoprendragt. For at sikre at der er opdrift hos deltageren. Vi tager altid sikkerheden meget seriøst, og har klaret os igennem 10 år uden nævneværdige ulykker. Sådan ønsker vi det skal fortsætte. Vi instruerer altid alle vores deltagere i spillets regler og sikkerhed inden kajakpolo spillet går igang, og holder skarpt opsyn mens de spiller.

 

Vi tilbyder rabat til skole og institutioner der ønsker at prøve kajakpolo som skoleidræt. Dette er forudsat at jeres event ligger uden for de normalt travle tider (mandag til torsdag mellem kl. 8 og 15). Se vores vejledende priser for sæsonen 2016 her, eller ring for at høre hvordan vi kan sammensætte et arrangement til jer. Vi tilbyder naturligvis EAN fakturering til offentlige instanser og dagstilbud.

 

Skal du afholde skoleidræt for din klasse, afholde et sportsevent for fritidsklubben eller aktivere en flok unge mennesker, så lad os udfordre dem i noget som kun få har prøvet før, men som alle kan være med til. Kajakpolo er et sikkert hit hos alle, ung som gammel.

 

Det eneste i skal medbring er et håndklæde og badetøj, til at have inden under våddragten, resten tager vi os af.

 

Kontakt os gerne for at høre mere om hvordan vi kan strikke et arrangement sammen til netop din skole, institution eller klub.

Skriv en kommentar

Gå ikke glip af denne oplevelse

Spørg os om alt

Send email