Polterabend piger

Er i på udkig efter gode ideer til polterabend piger, så er kajakpolo en oplagt mulighed.

En virkelig underholdene sport, hvor alle er på udebane

Hvad gør kajakpolo så underholdene

For det første, så er det en sport hvor i alle i starten kommer til at føle jer som bambi på glat-is. Den første kamp går lige med at finde ud af hvordan kajakkerne virker, og hvordan man får styret dem hen til bolden. Men i vil hurtigt begynde at føle jer trygge, og blive bedre til at spille. Hen mod slutningen er i formentlig så gode at i prøverat skubbe modstanderen i vandet for at nå først til bolden.

Kajakpolo er i sandhed en totalt uforudsigelig sport, det er nærmest umuligt at kontrollere begivenhederne. Hold styr på kajak, pagaj, bold, modspillerne og ikke mindst balancen. Men der er netop denne uforudsigelighed der gør kajakpolo til en hamrende morsom event, man kan ikke andet end at grine af sig selv og de andre. Sagt på en anden måde; alle er lige dårlige til kajakpolo.

Hvordan foregår det

Vi har en online booking hvor i skal bestille tid til kajakpolo. Selvom i booker online idag, trækker vi først penge fra jeres betalingskort efter i har spillet. Så i skal altså ikke have penge op af lommen her og nu.

Når i har booket en tid, møder i bare op på Islands Brygge 20 minutter før den bookede tid. Det eneste i skal medbringe er badetøj til at have indenunder våddragten og et håndklæde. Alt andet udstyr i måtte få brug for har vi.

Når i er færdige med at spille, er det muligt at få et varmt bad.

Har i brug for yderligere information

Tjek vores praktiske information, hvor vi har samlet alt god viden om kajakpolo og polterabend. Ellers er vi næsten altid til at fange via telefon eller mail, så skriv eller ring endelig.

Vi ser frem til at byde jer velkommen til jeres næste polterabend piger eller for kvinder. Du kan også læse mere om polterabend traditionerne.

Skriv en kommentar

Gå ikke glip af denne oplevelse

Spørg os om alt

Send email