Team building

Er Kajakpolo team building?

Ikke just, men vi kalder det uforpligtende team building, fordi det faktisk opfylder alle parametre som team building bør indeholde. Glem alt om samarbejdsøvelser og teamsamarbejde med 4 stykker reb og 2 træklodser. Kajakpolo ryster gruppen sammen på en sjov og helt ny måde.

Kajakpolo er en underholdende sport, hvor alle kan være med, ung som gammel. Alle kan bidrage til holdets succes, og ingen kan undværes i bestræbelserne på at slå kollegaerne.

 

På vandet er alle på udebane

Kajakpolo er en sportgren som de færreste har prøvet før. De der har, er sjældent bedre end de der ikke har. Det er med at holde tungen lige i munden når i skal holde styr på kajak, pagaj, bold og modstandere samtidig. Blandingen af tilfældigheder og problemer med at styre kajakken gør det til et super sted for jeres firma at mødes til en omgang sjov team building.

Alle deltagere får udleveret våddragter til at spille i, da de vil sørge for ekstra varme. Redningsvesten vil sørge for opdrift hvis du skulle falde i vandet. Det faktum at den vanlige arbejds beklædning lægges bort, og alle bliver iført våddragter, gør at deltagerne smider deres normale skjold. Alle er i samme båd hvad det angår. Det er dog hurtigt glemt igen, så snart spillet går igang koncentrerer i jer om noget helt andet.

 

Garanti for en masse grin

Selve spillet plejer at afføde meget højlydt latter og mange sjove skrig. Det er vidst aldrig sket at vi har haft besøg af en kunde som ikke syntes at det var en fantastisk sjovt spil. Det er muligt at skubbe hinanden i vandet, men det er bestemt også muligt at undgå det. Som regel sker der det at deltagerne aftaler på forhånd at de bestemt ikke skal ned og bade i det kolde vand.

Men når først spillet går igang, er der en deltager der bliver lidt for entusiastisk og får lænet sig lidt for langt ud over kajakken og falder i vandet. Han eller hun finder så ud af at det overhovedet ikke er koldt vand, fordi våddragten varmer. Og så er det ellers igang med  at skubbe alle kollegaerne i vandet. Så ender det som regel med at 2 minutter før spillet skal slutte, ligger alle i vandet og har en fest.

Kajapolo spilles i såkaldte sit-on-top kajakker, en erfaren kajakroer vil slet og ret kalde det for et badekar. De er nemme at styre, og svære at falde ud af. Medmindre du gør dig upopulær hos modstanderen.

Efter i har spillet, er det muligt at få et varmt bad og få skyllet salten af kroppen, så i er klar til at skulle videre i dagens program. Der er massere af steder på Islands Brygge hvor det er muligt at nyde en øl, eller få en middag. Henover sommeren kan der med fordel nydes en øl på kajkanten efter spillet. Det er teamudvikling på et meget hyggeligt plan.

Vil du vide mere om kajakpolo, så klik her og se vores praktiske info.

Ellers er vi altid at finde på telefon og mail.

Skriv en kommentar

Gå ikke glip af denne oplevelse

Spørg os om alt

Send email