Polterabend ideer gratis

Leder du efter polterabend ideer gratis

Her på siden vil vi forsøge at give jer et par hints til hvordan man kan arrangere en gratis eller meget billig polterabend:

Led efter lokale events i København

Der findes virkelig mange gode og gratis events i København. Hvis man blot er på udkig de rigtige steder, og har et kreativt sind. Lad os komme med et par eksempler:

 • Sidste år blev der holdt “DM i Bombe” på Islands Brygge. Altså hvem kan fra 5 meter vippen lave den største bombe, genial event at melde gommen til. Uanset om han kan lave en bombe eller ej, er det god underholdning. Du kan hente inspiration på http://aok.dk
 • Lav et tv-program om til en event. Mangler du gode ideer, så kommer de her i flæng:
  • Den sorte bagedyst
  • Silent Library
  • Antikduellen (med alkohol indblandet, ellers bliver det nok lidt tørt)
 • Gave legen: alle har en gave med til gommen eller bruden, og dennes opgave er at gætte hvem der har haft gaven med. Gaven skal naturligvis symbolisere et eller andet minde man har haft med ham/hende.
 • Toiletpapir til burdekjole. Del to hold, pak en deltager ind i toiletpapir så det ligner en brudekjole. En sikker vinder.
 • Promillefodbold: Foldbold med plastickopper med små huller for øjnene. Super fustrerende, men meget underholdende spil.
 • Glidebane med presenning og sæbe. (husk at købe brun sæbe, og ikke Ajax som indeholder kemikalier.

Billig polterabend event

Gratis kajakpolo kan vi ikke helt tilbyde med næsten: Det er nu muligt at arrangere en billig polterabend eller firmaevent, vi kører EARLY BIRD på kajakpolo tider hver lørdag, hvis i er klar på at spille, lige når alle andre skal til.

Hver dag er der penge at spare hvis i er klar på at spille med starttid mellem kl. 8.00 og kl. 9.30 (spillet skal være afsluttet kl. 10.30). I nogle hverdage vil vi også begynde at køre tilbud på kajakpolo,

Se vores priser, og find ud af hvordan i kan spille kajakpolo for under kr. 100 pr. deltager.

Det er nu muligt at booke EARLY BIRD tider hver lørdag i vores online booking. Klik ind og find en tid der passer netop til jer, og spar penge på dit næste polterabend i København. Vi håber i kunne lide denne side om polterabend ideer gratis. og kunne bruge nogle af ideerne. I kan i øvrigt se flere forslag til gode polterabend lege lige her. 

Har I spørgsmål til kajakpolo er vi altid til at fange på telefon eller mail.

Skriv en kommentar

Gå ikke glip af denne oplevelse

Spørg os om alt

Send email