Kajakpolo polterabend

Er du igang med at planlægge polterabend og mangler et arrangement, så kan kajakpolo være svaret.

Hvad er kajakpolo

Kajakpolo er en sjov blanding af håndbold og basket, og skal udføres mens man sidder i en kajak og kaster bolden lidt frem og tilbage til hinanden. I alt sin enkelthed gælder det bare om at holde styr på bolden, pagajen, balancen og ikke mindst modstanderen. Det blvier et spil hvor der opstår mange tilfældigheder og sjove situationer. Det er nemlig svært at være rigtig god til kajakpolo, så på vandet er alle på udebane.

Kajakpolo er til gengæld en sport hvor alle kan deltage, ung som gammel. Det betyder ikke noget om du har prøvet at sejle kajak før eller ej, det skal vi nok hurtigt få lært dig. Vi spiller kajakpolo i sit-on-top kajakker som er meget stabile, og svære at vælte. Medmindre man gør sig upopulær hos modstanderen, så kan vi ikke garantere at man ikke får en tur i baljen.

Hvordan forgår det med kajakpolo polterabend

Vi har en online booking der er åben 24/7.  Bestil en tid idag, og vi trækker først penge fra dit betalingskort efter i har spillet.

Når i har sikret jer en tid, møder i op hos os 20 minutter før den bookede tid. Alt i skal medbringe er badetøj og et håndklæde, så har vi våddragter og alt andet udstyr i måtte få brug for. Når i ankommer vil i blive mødt af en instruktør der guider jer igennem alt det praktiske. Denne vil også lære jer om regler og sikkerhed mens i spiller.

Når i er færdige med at spille, er det muligt at få et varmt bad og klæde om til normalt tøj igen.

Praktisk info

Vi har forsøgt at samle alt information om kajakpolo polterabend hos os, i denne praktiske info. Ellers er vi for det meste også altid til at fange via mail eller telefon.

Vi glæder os til at være vært for dit næste kajakpolo polterabend arrangement.

Skriv en kommentar

Gå ikke glip af denne oplevelse

Spørg os om alt

Send email