Ferielukket

Vi ønsker alle vores kunder samt følgere af bloggen en glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår. 

Ferielukket 2017

Vi holder ferielukket hele i januar måned. Vi vil i denne tid slet ikke være på telefonerne (yes iPhone-fri). Hvis der er ting der ikke kan vente opfordrer vi jer til at skrive en mail til info@bryggens-kajakpolo.dk. Vi vil sporadisk svare på mails der haster (så meget kan vi alligevel ikke styre vores afhængighed). Vi er retur fra ferie 1. februar.

Hvornår er i tilbage igen

På et eller andet tidspunkt skal vi jo afholde vores ferie. Vi når det ikke om sommeren, så i år har vi valgt at holde ferie i januar måned, som jo pr. tradition er den måned hvor vi har mindst at lave. Så det er yderst velvalgt at holde ferien der, for når vi er retur 1. februar skal vi igang med at lave regnskab for 2016. Når det er afsluttet, så er det igang med forberedelserne til en ny sæson. Der er en del smpting vi skal nå at have styr på, en masse ting der kræver reparation og ting der skal handles hjem fra ind- og udland. Så man kan nærmest ikke komme for tidligt igang.

Vi åbner snart igen

Vi regner med at sætte broen i vandet midt i april måned, så vi er klar til at åbne den 21. april. Men det er altid med et forbehold for hvordan vinteren arter sig. For det meste er det nu bragende godt vejr der i starten af april, til trods for at vandet ikke er mere end 7 grader. En våddragt med lange ben og ærmer gør dog underværker i den retning, og så laver vi jo for det meste bål på badebroen i for-sæsonen. Så i skal nok kunne holde varmen.

Skriv en kommentar

Gå ikke glip af denne oplevelse

Spørg os om alt

Send email