Firma events

Er du på udkig efter firma events f.eks. til firma sommerfesten. Så er Bryggens Kajakpolo i København lige sagen. En underholdende sport hvor alle kan deltage. 

Hvad er kajakpolo for en størrelse

Kajakpolo er et virkelig morsomt spil, der lidt minder om håndbold og basket. Banerne og målene er lidt mindre, og der skal naturligvis spilles fra en kajak. Der spilles 3 mod 3 i små kampe af 10-12 minutter.

Vi spiller kajakpolo i sit-on-top kajakker der er yderst stabile, de er designet til folk der ikke har den store erfaring med kajakker. Så det betyder faktisk ikke noget om i har prøvet at sejle kajak før eller ej.

Sejle spillet er enkelt, hold styr på kajak, pagaj, bold, modstander og ikke mindst balancen. Men selvom spillet er enkelt, og rimelig nemt at spille, så er det svært at mestre til perfektion. Der er mange forhold der spiller ind, vind, bølger, det er svært at kaste og endnu sværere at styre kajakken derhen hvor man gerne vil. Specielt når man bliver jagtet af en modstander, der vil gøre alt for at takle dig i vandet. Men det er netop denne uforudsigelighed der gør kajakpolo til en af de sjoveste firma events der findes. På vandet er alle på udebane.

Hvordan foregår det

Det er muligt at booke en tid i vores online booking. I kan også skrive en mail med oplysninger om ønsket tid, og CVR nummer, så sender vi gerne en faktura på arrangementet. Vi har åbent når i har lyst til at spille, så længe det er lyst. Dog kun fra midt april til slut september.

Når i har fået booket en tid, så skal i bare tage jeres badetøj og et håndklæde med, og møde op på Islands Brygge 20 minutter før den bookede tid. Der vil i blive mødt af en instruktør, der fortæller alt praktisk i skal vide. Vi har alt udstyr i får brug for, inkl. våddragter.

Instruktøren forklarer jer også om regler og sikkerhed inden i kommer igang med at spille. Måske kan i også lokke et par feje tricks ud af instruktøren mens de andre hold spiller.

Når alle kampene er overstået, er det muligt at få et varmt bad, inden i klæder om til normalt tøj igen.

Har i brug for mere information

Vi har lavet en Q&A med alt praktisk information om kajakpolo. Klik ind og læs den her.

Ellers er vi altid til at fange via mail, og for det meste også på telefonen.

Vi ser frem til at byde jer velkommen hos Bryggens Kajakpolo til en af jeres næste firma events i København.

Skriv en kommentar

Gå ikke glip af denne oplevelse

Spørg os om alt

Send email