Kajakpolo Amager

Leder du efter kajakpolo Amager, så prøv Bryggens Kajakpolo på Islands Brygge. Hvad end du skal bruge os til en firma sommerfest, personalearrangement eller polterabend, så står vi klar til at give jer en god oplevelse.

En sport hvor alle kan deltage

Kajakpolo minder mest af alt om håndbold, lige ud over at man naturligvis skal sidde i en kajak mens man spiller. Målene er også en del mindre end normale håndboldmål, og er placeret i 1,5 meters højde. Det lyder svært, men det er faktisk meget simpelt. Kajakkerne er meget stabile, og er designet til nybegyndere.

Selvom det er forholdvis nemt at spille kajakpolo, så er det enormt svært at kontrollere spillet. Der er mange forhold der spiller ind, så som vind, vejr og det faktum at det kan være svært at navigere kajakken lige præcist derhen hvor man gerne vil. Det kan også være svært at få holdkammeraterne til at udføre de same handlinger, som du godt kunne tænke dig. Men det er netop det der gør kajakpolo til en yderst morsom event. På vandet er alle på udebane.

Hvordan foregår det

I vores online booking, skal i booke den tid i godt kunne tænke jer. Vi har åbent hver dag hele sommeren fra kl. 9-21.

Når i har booket en tid, møder i bare op hos os 20 minutter før den tid. I skal nå at klæde om inden i skal igang, den bookede tid er effektiv spilletid.

Det eneste i selv skal medbringe er badetøj og et håndklæde, alt andet udstyr har vi. I vil også have en instruktør til rådighed, der fortæller jer om regler og sikkerhed, og holder opsyn med jer mens i spiller.

Har i brug for yderligere information

Vores hjemmeside er fyldt af god information, mest af alt kan vi dog anbefale vores praktiske information, som svarer på alt hvad i bør vide om kajakpolo amager på Islands Brygge.

Ellers er i altid velkommen til at ringe eller skrive en mail.

Skriv en kommentar

Gå ikke glip af denne oplevelse

Spørg os om alt

Send email