Firma event

Leder du efter en sjov og uformel firma event, så er kajakpolo en oplagt mulighed.

En virkelig underholdende sport, hvor alle kan deltage.

Hvad er kajakpolo

Kort beskrevet, så er det håndbold i kajakker, med de udfordringer som det nu medfører. Hold styr på kajak, pagaj, bold, mål, modtander og ikke mindst balancen. Det lyder svært, men det er enormt enkelt når først man kommer igang.

Vi har selvfølgelig instruktører tilstede der guider jer igennem alt, så i får den perfekte firma event. Alt udstyr i måtte få brug for, har vi. Det eneste i skal medbringe er badetøj og et håndklæde, så er i godt på vej til den sjoveste fredags-bar i firmaets historie.

Kan alle deltage i Kajakpolo?

Ja, alle kan være med, ung som gammel. Det er netop det der gør det til en perfekt firma event, for alle i firmaet kan deltage. Blot i har lidt gå-på-mod, og ikke er bange for en dukkert. For når først spillet er igang, kan bølgerne godt gå højt. Og så er det jo fristende at skubbe kollegaerne i vandet – det er faktisk tilladt.

Det fascinerende ved spillet er, at uanset om man giver sig 100% eller om man er den der holder det kølige overblik og er mere forsigtig i sin tilgang til spillet, så kan man alle biddrage til holdets succes. Ingen kan undværes, for man er kun 3 på hvert hold, og på vandet er alle på udebane. Sagt på en anden måde, så er ingen rigtig gode til kajakpolo, og spillet er totalt uforudsigeligt. Men det er netop det der gør kajakpolo yderst morsomt.

Så modsat så mange andre former for firma events kan man altså ikke stå omme bagved og gemme sig, alle biddrager på lige fod.

Alt det praktiske

Alt praktisk information om kajakpolo finder du ved at klikke her. Tider til kajakpolo kan med fordel bookes i vores online booking.

Ellers er du altid velkommen til at ringe eller skrive os en mail, så tager vi gerne en snak om det praktiske.

Skriv en kommentar

Gå ikke glip af denne oplevelse

Spørg os om alt

Send email