Bødekasse fest

Er du ved at arrangere en bødekasse fest, så er kajakpolo en oplagt mulighed.

En underholdende sport, hvor alle er lige dårlige

Hvad er kajakpolo

Man kan bedst beskrive det som håndbold på vandet. Man deler sig i hold af 3 personer, og møder hinanden på skift. Hold styr på kajak, pagaj, bold, modstander og ikke mindst balancen. Gør man sig upopulær hos modstanderen, er der nærmest garanti for at blive taklet i vandet.

Hver gang man føler at det begynder at køre godt, så rammes man af den uforudsigelighed som kajakpolo for nybegyndere indebærer. Det er umuligt at kontrollere alle facetter af spillet. Men det er netop denne uforusiglighed der gør kajakpolo til en hamrende morsom event til jeres næste bødekasse fest.

Hvordan forgår det

Man booker en eller flere baner alt efter hvor mange deltagere i er. I kan læse mere om vores anbefalinger til booking af baner lige her. Er i mange deltagere, så sætter vi en lille konkurrence op, så alle når at møde alle. Dermed kan vi afslutte turneringen med en finale og en taber-finale.

Selvom i booker en tid i vores online booking idag, skal i først betale når i er færdige med at spille.

Det eneste i skal medbringe selv er badetøj og et håndklæde, så har vi våddragter og alt udstyr i måtte få brug for. Efter i har spillet er det muligt at få et varmt bad.

Vær opmærksom på at i skal møde 20 minutter før den tid i booker, vi skal nemlig nå at klæde om inden i skal igang.

Alkohol og drikkevarer kan i selv medbringe, så i får et billigt arrangement. Uanset om i er på fodboldafslutning, håndboldafslutning eller bødekassetur, så er kajakpolo en sikkert hit. MED GARANTI.

Har i brug for mere information

Vi har forsøgt at samle al nyttig information om kajakpolo i denne praktiske information. Ellers er i altid velkommen til at ringe eller skrive os en mail, så får vi hurtigt sat en sjov bødekasse fest op sammen.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til en omgang underholdende kajakpolo.

Skriv en kommentar

Gå ikke glip af denne oplevelse

Spørg os om alt

Send email