Billig teambuilding

Er i på udkig efter billig teambuilding i København, så er Bryggens Kajakpolo noget for jer.

– En sjov og underholdende sport, hvor alle kan deltage.

Er kajakpolo rigtig teambuilding

Nej, det ville nok være en overdrivelse at kalde det det. Men det er en sport hvor i bliver rystet godt og grundigt sammen som team. Modsat så mange andre typer af events, så kan alle på holdet biddrage til holdets succes. Ingen kommer til at stå udenfor.

Der bare et eller andet der forbinder mennesker, når i alle bliver iført en våddragt. Jeres team kommer med garanti styrket op af vandet.

Hvad er kajakpolo

Kajakpolo er en underholdende sport, som mest af alt minder om håndbold. Naturligvis med det tvist at det skal spilles, mens man sidder i en kajak. Istedet for håndboldmål, er vores mål lidt mindre, og placeret i 1,5 meters højde.

Spillet er som sådan enkelt at spille, men svært at mestre. Hold styr på kajak, pagaj, bold, modstander og ikke mindst balancen. Det er et spil hvor der opstår mange uforudsete situationer, for det kan være svært at få kajakken til at styre derhen hvor man har lyst til, præcist så hurtigt som ønsket. Men det er netop det der gør kajakpolo til en hamrende sjov event, i kommer med garanti til at være flade af grin over hvor sjovt et spil det er.

Hvordan foregår det praktisk

Vi har en online booking der er åben, alle midre selskaber kan med fordel benytte vores online booking. Firmaer kan også skrive til os, for at få tilsendt faktura med kredit.

Når i har sikret jeres tid, så møder i op hos os 20 minutter før den bookede tid. Det eneste i selv skal have med er badetøj og et håndklæde. Ellers har vi alt udstyr i måtte få brug for, inklusive våddragter.

Når i ankommer vil i blive modtaget af en af vores friske instruktører, der byder jer velkommen og guider jer igennem alt det praktiske. Instruktøren vil også forklare jer om regler og sikkerhed mens i spiller. Måske kan i også lokke et par feje tricks ud af instruktøren.

Efter i har spillet, er det muligt at få et varmt bad.

Har i brug for yderligere information

Vi har forsøgt at besvare alle spørgsmål vedrørende kajakpolo i denne praktiske information.

Ellers er i altid velkommen til at ringe eller sende en mail. Vi svarer altid på mails inden for 24 timer, og er for det meste også på telefonen.

Vi ser frem til at byde jer velkommen hos Bryggens Kajakpolo, og håber at vi får lov at være vært for jeres næste billig teambuilding arrangement.

Læs mere om billige firmaarrangementer.

Skriv en kommentar

Gå ikke glip af denne oplevelse

Spørg os om alt

Send email