Firma sommerfest København

Er du på udkig efter nogle godt ideer til den årlige firma sommerfest København, så er kajakpolo en oplagt mulighed.

Kajakpolo er en underholdende sport, hvor alle kan deltage. 

Hvad er kajakpolo

Kort beskrevet så er kajakpolo en form for håndbold, der spilles fra en kajak. Målene er mindre end håndboldmål, og er placeret 2 meter over havets overflade. Det er fuldstændig umuligt at forudsige hvad der sker i kajakpolo, og det gør det til en hamrende sjov event. Hver gang man tror at man har styr på det, kommer der en forstyrrende bølge eller en modspiller og takler dig. Så hold tungen lige i munden, mens du holder styr på kajak, pagaj, bold, modspiller og ikke mindst balancen.

Kan alle virkelig deltage i kajakpolo

Ja, alle kan være med. Det er netop det der gør kajakpolo til en perfekt event til den årlige firma sommerfest i København. Vi spiller kajakpolo i såkaldte sit-on-top kajakker som er utrolig stabile. De der designet til folk der ikke har prøvet at sejle kajak før, og er selvsagt derfor meget stabile. Det eneste det kræver er en nogenlunde normal mobilitet. Sagt på en anden måde, kan du selv tage sko på, så kan du spille kajakpolo.

Hvordan foregår det rent praktisk

Vi har en online booking der er åben for grupper under 22 deltagere, større grupper skriver en mail og bestiller. Firmaer er altid velkommen til at få tilsendt faktura med kredit, kontakt os gerne herfor.

Når i har fået bestilt en tid, møåder i blot op på Islands Brygge 20 minutter før den bookede tid. Det eneste i selv skal sørge for er badetøj til at have indenunder våddragterne og et håndklæde. Resten sørger vi for. Der vil være en instruktør til jeres rådighed, som forklarer om regler, sikkerhed og ordner alt det praktiske for jer.

Efter i har spillet, er det muligt at få et varmt bad.

Flere spørgsmål

Vi har forsøgt at besvare alle spørgsmål vedrørende kajakpolo i denne praktiske information.

Vi svarer på mails inden for 24 timer, og for det meste er vi også til at fange på telefonen. Så tag endelig kontakt og hør mere om hvordan vi kan gøre jeres næste firma sommerfest København til en ekstraordinær oplevelse for alle kollegaerne.

Skriv en kommentar

Gå ikke glip af denne oplevelse

Spørg os om alt

Send email