Personaleforening arrangement

Er du blevet udpeget som ansvarlig for at finde jeres næste personaleforening arrangement, så se her:

Kajakpolo er en yderst underholdende sport, hvor alle kan deltage. 

Hvad er kajakpolo

Hvis man kort skal beskrive denne, ikke så udbredte sport, så er det håndbold der spilles fra kajakker. Dog med modificerede regler. Man spiller kajakpolo 3 mod 3, i små kampe af 10-12 minutter. Hold styr på kajakken, pagajen, bolden, modstanderen og ikke mindst balancen. Når du har fået styr på alle de detaljer, så finder du ud af at kajakpolo er totalt uforudsigelig. Men det er netop denne uforudsigelighed der gør det til en hamrende morsom sport. Man kan ikke andet end at grine af sig selv og de andre.

Kan alle virkelig deltage

Ja, alle kan være med til at spille kajakpolo, og alle kan bidrage til holdets succes. Vi spiller kajakpolo i sit-on-top kajakker, som er utroligt stabile og designet til nybegyndere. De er uden cockpit, så man sidder altså ovenpå kajakken som navnet antyder. Det betyder også at skulle man miste balancen, ryger man bare ud i vandet.

Hvordan forgår det praktisk

Book en tid online eller ved at skrive til os. Når i har sikret jer en tid, møder i bare op hos os 20 minutter før den bookede tid. Det eneste i selv skal medbringe er badetøj og et håndklæde. Så sørger vi for våddragter og alt andet udstyr i måtte få brug for. I vil have en instruktør til jeres rådighed, som forklarer om regler og guider jer igennem alt det praktiske.

Efter i har spillet, har vi en opstillet badevogn med varmt vand i alle bruserne. Der kan i også klæde om til jeres normale tøj igen.

Er i overbevist, eller skal i have mere information?

Vi har samlet de fleste spørgsmål om kajakpolo her, så klik ind og læs mere. 

Ellers svarer vi altid på mails inden for 24 timer, og er for det meste til at træffe via telefon.

Vi glæder os til at være vært for jeres næste personaleforening arrangement.

Skriv en kommentar

Gå ikke glip af denne oplevelse

Spørg os om alt

Send email