Firmafest aktiviteter

Leder du efter sjove firmafest aktiviteter, så er kajakpolo en oplagt event at starte dagen med.

– Kajakpolo er et yderst underholdende spil, hvor alle i firmaet kan deltage. 

Hvad er kajakpolo

Kajakpolo er en sport der minder lidt om håndbold, selvfølgelig med det tvist at der skal spilles fra en kajak. Det gælder om at holde styr på kajak, pagaj, bold, modstander og ikke mindst balancen. Det lyder enormt kompliceret, men det er faktisk super enkelt at spille. Så enkelt så vi påstår at alle kan deltage i kajakpolo, det betyder ikke noget om i har prøvet at sejle kajak før eller ej. Det får vi hurtigt lært jer.

Kajakpolo hos os spilles i sit on top kajakker som er designet til nybegyndere. De er utroligt stabile, og meget nemme at styre rundt på vandet. Vi kan dog ikke give garantier for at man ikke falder i vandet. hvis man får gjort sig upopulær hos modstanderen.

Hvordan foregår det

Først skal i have booket en tid, det kan i gøre enten ved at skrive os en mail og få tilsendt en faktura med kredit. Alternativt kan i besøge vores online booking.

Når i har booket en tid, skal i møde op hos os 20 minutter før den bookede tid. Vi skal nemlig nå at klæde om til våddragter inden tiden starter. Det eneste i selv skal medbringe er badetøj og et håndklæde, alt andet udstyr har vi.

Efter i har spillet er det muligt at få et varmt bad, og klæde om til normalt tøj igen. Det er lidt interimistiske forhold, men det fungerer.

Har i brug for yderligere information

Vi har samlet en masse god information om kajakpolo i vores FAQ. Den kan vi godt anbefale at i besøger før i booker.

Vi svarer altid på mails inden for 24 timer, og er for det meste også til at fange via telefon.

Vi håber at i kunne gøre brug af vores oplæg om firmaevent og firmafest aktiviteter København, og ser frem til at byde jer velkommen hos Bryggens Kajakpolo.

Skriv en kommentar

Gå ikke glip af denne oplevelse

Spørg os om alt

Send email