Fodboldafslutning København

Er du ved at planlægge en fodboldafslutning i København, så er kajakpolo en oplagt mulighed

Hvad er kajakpolo

Kort sagt en mega sjov sport, som er totalt uforudsigelig. Spillet minder om håndbold, dog med en del modifikationer. Målene er mindre, man kan ikke drible og der skal spilles fra en kajak.

Spillet er som sådan rimelig enkelt at spille, men det er ikke nemt. Der er mange forhold der spiller ind, og man have kajakken til at styre derhen hvor bolden er. Samtidig med at man skal holde styr på kajak, pagaj og bold, har man konstant en modstander efter en, der ved første mulige lejlighed, takler en i vandet. Behøver vi at sige at kajakpolo er hamrende morsomt.

Vi spiller kajakpolo i sit-on-top kajakker, som er utroligt stabile. De er designet til folk der aldrig har sejlet kajak før.

Hvordan foregår det med booking osv

Vi har en online booking der er åben, der kan man booke med et betalingskort. Selvom i booker idag, trækker vi først penge fra kortet efter i har spillet. I kan også betale kontant, så skal i bare enten ringe eller helst sende en mail, så opretter vi bookingen manuelt.

Vi afvikler arrangementer på grupper fra 6 personer og op til 100 deltagere, det kræver bare noget planlægning at være mange, så ring gerne og hør hvordan vi bedst gør det.

Typisk til fodboldafslutninger er der mellem 20 og 30 deltagere. Der kommer det til at foregå sådan at i spiller altid 3 mod 3, eventuelt på flere baner af gangen. Kajakpolo er et meget intenst spil, så i kommer til at få brug for nogle hvil ind i mellem. Vi anbefaler 35 – 45 minutters spilletid pr deltager som værende passende.

Det eneste udstyr i selv skal medbringe er badetøj og et håndklæde, alt andet udstyr sørger vi for. I vil have en eller flere instruktører til rådighed, som vil guide jer igennem alt det praktiske, inklusive regler og sikkerhed.

Efter i har spillet er det muligt at få et varmt bad.

Kom og besøg os til den sjoveste bødekasse fest nogensinde.

Har i brug for mere information

Så klik ind på denne side, og læs vores praktiske information, hvor alt god viden om kajakpolo og fodboldafslutning er samlet.

Ellers er i altid velkommen til at ringe eller skrive os en mail.

Skriv en kommentar

Gå ikke glip af denne oplevelse

Spørg os om alt

Send email