Firmafest ideer

Leder I efter gode firmafest ideer til jeres næste sommerfest i København, så er Bryggens Kajakpolo en oplagt mulighed.

– et hamrende morsomt spil, hvor alle i firmaet kan deltage

Hvad er kajakpolo

Kajakpolo er et spil der nok minder mest om håndbold. Der skal naturligvis spilles fra en kajak, og der giver selvsagt nogle udfordringer. Spillet er som sådan enkelt nok, men kajakkerne kan være svære at få til at gøre, præcis som i vil have det. Derfor opstår der en masse uforudsete situationer, og det er netop det der gør kajakpolo enormt underholdende.

Man kan ikke andet end at grine af hvor galt det kan gå undervejs. Det er nærmest lige så sjovt at kigge på kajakpolo, som det er at spille det. Så skulle i have nogle der ikke ønsker at deltage, så bliver de også underholdt undervejs.

Kajakpolo er en sport hvor alle kan deltage. Det kræver ingen forudsætninger at spille kajakpolo, udover en normal mobilitet og lidt gåpåmod. Vi spiller kajakpolo i såkaldte sit-on-top kajakker, som er designet til nybegyndere. Så det betyder ikke noget om i har prøvet at sejle kajak før eller ej, det skal vi nok hurtigt få lært jer.

Hvordan foregår det

Vi har en online booking der er åben, den kan med fordel benyttes for mindre arrangementer (færre end 22 deltagere). Er i en større virksomhed, så kontakt os via mail eller telefon for at høre nærmere om hvordan vi bedst afvikler arrangementet.

Når i har fået booket en tid, møder i blot op på Islands Brygge 20 minutter før den bookede tid. Det eneste i skal medbringe er badetøj og et håndklæde, alt andet udstyr i måtte få brug for har vi, inklusive våddragter.

Når i ankommer vil i blive modtaget af en af vores glade instruktører der guider jer igennem alt det praktiske, inklusive regler og sikkerhed. Måske kan i også lokke et par feje tricks ud af instruktøren.

Når i er færdige med at spille, er det muligt at få et varmt bad inden i klæder om til normalt tøj igen.

Har i brug for yderligere information

Vi er altid til at fange via mail eller telefon, så ring eller skriv endelig.

Udover det så har vi forsøge at besvare alle spørgsmål vedrørende kajakpolo i denne praktiske information.

Vi ser frem til at holde jeres næste sommerfest, og håber i fik lidt ud af at læse om vores bedste firmafest ideer.

Skriv en kommentar

Gå ikke glip af denne oplevelse

Spørg os om alt

Send email