Aktiviteter i københavn

Er du på udkig efter sjove aktiviteter i København, så er Bryggens Kajakpolo en oplagt mulighed.

– Kajakpolo er en yderst underholdende sport hvor alle kan deltage. 

Info om Kajakpolo

Kajakpolo er et spil der minder lidt om håndbold, dog med det tvist at det naturligvis skal spilles fra en kajak. Målene er placeret i 1,5 meters højde, og er også en del mindre end håndboldmål. Det er nemt at spille kajakpolo, men det er svært at mestre det. For der er mange forhold der påvirker spillet, bolden bevæger sig ikke som i en håndboldhal. Vind, vejr og bølger kan forstyrre jer, og så kan det bare være forbandet svært at få kajakken til at sejle præcist derhen hvor man gerne vil.

Men det er underholdende at spille kajakpolo, i kommer til at være flade af grin over hvor sjovt en team event det er.

Kajakpolo er et spil hvor alle kan dettage, ung som gammel. Det betyder ikke noget om i har prøvet at sejle kajak før eller ej, det skal vi hurtigt få lært jer.

Hvordan foregår det

Først skal i have booket en tid, den kan i klare i vores online booking. Selvom i booker en tid idag, og godkender en betaling med et betalingskort, så trækker vi først pengene efter i har spillet.

Når i har booket en tid, møder i op hos os 20 minutter før den bookede tid, så i kan nå at klæde om inden i skal igang. Den bookede tid er effektiv spilletid.

I har en instruktør til rådighed, som vil guide jer igennem alt hvad i skal vide, inkl. regler og sikkerhed. Det eneste i selv skal medbringe er noget badetøj til at have indenunder den våddragt i får udleveret, samt et håndklæde. Efter i har spillet er det muligt at få et varmt bad.

Vil i vide mere Kajakpolo?

Vi har forsøgt at lave en Q&A, hvor vi har samlet alt information om kajakpolo.

Ellers er vi for det meste til at fange på telefonen, og tager gerne en snak om hvordan det foregår. Vi bestræber os på at svare på alle mails inden for 24 timer.

Vi ser frem til at være vært næste gang i skal ud og lave nogle sjove aktiviteter i København.

Skriv en kommentar

Gå ikke glip af denne oplevelse

Spørg os om alt

Send email