Firmaaktiviteter

Er du på udkig efter sjove firmaaktiviteter til årets sommerfest, så se her:

– Kajakpolo er et yderst underholdende spil, hvor alle i firmaet kan deltage

Hvad er kajakpolo

Spillet er simpelt at spille, men svært at mestre. Det gælder om at holde styr på kajak, pagaj, bold, modstander og ikke mindst balancen. Det er et spil hvor der opstår en masse tilfældige situationer, og uforudsete hændelser. Men det er netop det der gør kajakpolo til en hamrende sjov event. Både for de der spiller og dem der bare kigger på.

Ikke alene er kajakpolo enormt underholdende, det er faktisk også en sport hvor alle kan deltage. Vi spiller kajakpolo i kajakker der er designet til nybegyndere, og er utroligt nemme at styre. Så det betyder faktisk ikke noget om i har prøvet at sejle kajak før eller ej, hvis i ikke har, så skal vi nok hurtigt lære jer det.

Hvordan foregår det

Book en tid i vores online booking, firmaer under 22 deltagere kan med fordel benytte vores online booking. Ellers via mail, vi sender gerne faktura med kredit hvis i oplyser jeres CVR nummer.

Når i har booket en tid, møder i bare op hos os på Islands Brygge 20 minutter før den bookede tid. Når i ankommer vil i blive mødt af en af vores flinke instruktører, der guider jer igennem alt det praktiske. Det eneste i selv skal medbringe er badetøj og et håndklæde, så har vi alt udstyr i måtte få brug for, inklusive våddragter.

Instruktøren vil også fortælle om regler og sikkerhed inden i kommer igang med at spille. Måske også et fejt tricks eller to til at vælte modstanderen.

Efter i har spillet er det muligt at få et varmt bad, inden i klæder om til normalt tøj.

Har i brug for mere information

Vi har forsøgt at samle alt der er værd at vide om kajakpolo i denne praktiske information.

Ellers svarer vi altid på mails inden for 24 timer, og for det meste er vi til at fange via telefon.

Vi ser frem til at være vært for en af jeres næste firmaaktiviteter, sommerfest, firmaevent eller firmaarrangement.

Skriv en kommentar

Gå ikke glip af denne oplevelse

Spørg os om alt

Send email