Firmafest København

Er i igang med planlægningen til årets firmafest i København, så er Bryggens Kajakpolo det oplagte sted at starte.

En uformel måde at mødes på, og en sport hvor alle i firmaet kan deltage.

Hvad er kajakpolo

Kajakpolo er et spil der nok mest af alt minder om håndbold, lige med den tvist at der naturligvis skal spilles fra en kajak. Målene er mindre end håndboldmål, og er placeret i 1,5 meters højde. Spillet går i alt sin enkelthed ud på at holde styr på kajakken, pagajen, bolden, modstanderen og ikke mindst balancen. Det lyder svært, men spillet er faktisk rimelig simpelt at spille.

Kajakpolo er dog et spil, hvor der opstår mange tilfældigheder. Selvom det er enkelt at spille, så er det svært at forudsige hvordan kajakken drejer rundt, og hvor bolden præcist lander. Så der opstår mange tilfældige situationer, men det er netop det der gør kajakpolo til en enorm morsomt event. I kommer til at være flade af grin over hvor sjovt det er at spille, og kigge på at de andre spiller.

Er kajakpolo virkelig en sport for alle

Ja det er ikke bare noget vi påstår. For det første så spilles kajakpolo hos os i sit-on-top kajakker. De er utroligt stabile, og er designet til nybegyndere. Dem kan alle finde ud af at sejle, det betyder ikke noget om i har sejlet kajak før eller ej.

Som vi tidligere har beskrevet, så er kajakpolo jo en sport med mange tilfældigheder. Det er også en sport som det er svært at være rigtig god til, medmindre man dyrker det på regulær basis. Så på vandet er alle på udebane, og hver enkelt deltager kan bidrage til holdets succes.

Hvordan foregår det

Skal i have booket en tid til årets firmafest i København, så kan i enten besøge vores online booking, eller skrive en mail med deltaljer om bookingen. Vi sender gerne en faktura med kredit til firmaer, bare send jeres CVR eller EAN nummer, så klarer vi resten.

Når i har fået booket jeres tid, så møder i bare op på Islands Brygge 20 minutter før den bookede tid. Når i ankommer vil i blive mødt af en af vores instruktører, der tager godt imod jer, og guider jer igennem alt det praktiske med omklædning og baggage. Instruktøren vil også give jer en briefing på reglerne og sikkerhed inden i kommer igang med at spille. Måske kan i også lokke et par feje tricks ud af instruktøren.

Det eneste i selv skal medbringe er badetøj og et håndklæde, så har vi våddragter og alt andet udstyr i måtte få brug for. Når i er færdige med at spille, er det muligt at få et varmt bad, inde i klæder om til normalt tøj igen.

Har i brug for yderligere information

Vi har forsøgt at besvare alle spørgmål vedrørende kajakpolo i denne praktiske information.

Ellers er vi altid til at fange på mail, som vi svarer på inden for 24 timer. For det meste er vi også til at fange via telefon.

Vi ser frem til at være vært for jeres næste firmafest eller sommerfest i København.

Skriv en kommentar

Gå ikke glip af denne oplevelse

Spørg os om alt

Send email