Ideer til firmaarrangement

Leder du efter gode ideer til firmaarrangement, så er kajakpolo lige noget for dig. Et sjovt spil, hvor alle i firmaet kan deltage. 

Hvad er kajakpolo

https://www.bryggens-kajakpolo.dk/ideer-til-firmaarrangement/

Det er et spil, der minder om håndbold. Lige med den tvist at der skal spilles fra en kajak. Målene er lidt mindre end håndboldmål, og er placeret i halvanden meters højde. Udover at det kan være svært at styre kajakken, så er det faktisk enormt enkelt at spille kajakpolo. Man sidder og kaster bolden lidt frem og tilbage mellem hinanden, og det gælder så om at være mere forudseende end modstanderen. Man kan komme rigtig langt i kajakpolo ved altid at være et skridt foran de andre.

Hold styr på kajak, pagaj, bold, modstander og ikke mindst balancen, selvom spillet er enkelt er det svært at mestre. Så kajakpolo vil altid være et spil hvor der opstår en masse tilfældigheder, og det er svært at kontrollere alle facetter i spillet. Men det er netop det der gør kajakpolo til en hamrende sjov event, og en af de bedste ideer til firmaarrangement.

Kan alle virkelig deltage

Ja, det er ikke bare noget vi påstår. Eneste forudsætninger er at man er nogenlunde i normal mobil tilstand, og ikke har voldsomme problemer med nederste del af ryggen. Er du i stand til at sætte dig ned på gulvet og rejse dig igen, og kan selv tage sko på, så kan du spille kajakpolo.

Vi spiller kajakpolo i sit-on-top kajakker, som er  utroligt stabile, de er designet til nybegyndere. Så det betyder ikke noget om i har prøvet at sejle kajak før eller ej, det får vi hurtigt lært jer.

Hvordan foregår det med booking af tid

Vi har en online booking hvor vi kører alle bookinger igennem. Firmaer og offentlige institutioner er dog velkommen til at sende en mail med ønskede tid, og fakturerings-detaljer, så sender vi gerne faktura, evt. med EAN nummer.  I kan frit aflyse jeres tid indtil 14 dage før den bookede tid, mere bundet er i ikke af jeres booking.

Når i har booket en tid, så møder i bare op hos os 20 minutter før den bookede tid. Det eneste i skal medbringe selv er badetøj og et håndklæde, resten sørger vi for, inkl. våddragter. I vil blive mødt af en instruktør som guider jer igennem alt det praktiske. Efter i har spillet, er det muligt at få et varmt bad.

Har i brug for yderligere information

Tjek vores praktiske information, der har vi forsøgt at svare på alle spørgsmål vedrørende kajakpolo.

Ellers er vi altid til at fange via mail, og for det meste også på telefonen.

Vi håber at i fik udbytte af at læse dette indlæg om ideer til firmaarrangement. Vi glæder og til at være vært for jeres næste arrangement.

Skriv en kommentar

Gå ikke glip af denne oplevelse

Spørg os om alt

Send email