Firmaarrangementer København

Er i på udkig efter sjove firmaarrangementer København, så er Bryggens Kajakpolo en oplagt mulighed.

– En virkelig underholdende sport, hvor alle i firmaet kan deltage

Hvad er kajakpolo for en størrelse

Hvis man enkelt skal beskrive kajakpolo så kan man sige at det er et spil der har meget af de samme regler som håndbold. Målene er dog lidt mindre og er placeret halvanden meter oppe, og derudover skal der naturligvis spilles fra en kajak. I skal koncentrere jer om at holde styr på kajak, pagaj, bold, modstander og ikke mindst balancen.

Kan alle virkelig deltage

Det lyder virkelig svært og kompliceret, men det er super enkelt at spille kajakpolo. Vi spiller kajakpolo i sit-on-top kajakker som er utroligt stabile, de er designet til nybegyndere. De er uden cockpit, så skulle det ske i kampens hede at man får lænet sig lidt for langt ud over kajakken for at nå bolden, så ryger man bare ud af kajakken. Man sidder altså på ingen måde fast i den.

Hvis man bare er nogenlunde mobil, og ikke har store problemer med ryggen, så er man velkommen til at komme og prøve kajakpolo. Vi har instruktører der lærer jer om hvordan kajakken virker. Det er klart at nogle af de unge mennesker kan give den fuld gas når de spiller, men det er ikke altid en fordel. Man kan faktisk nå rigtig langt i kajakpolo, ved at holde det kølige overblik. Om ikke andet, så kan alle biddrage til holdets succes.

Skulle i have nogle ansatte i firmaet der ikke vil deltage, så er det faktisk lige så sjovt at kigge på som det er at spille. Så sørg for at købe et par kolde øl med til dem, så er de underholdt mens i spiller.

Hvordan foregår det med booking

Vi har samlet en masse praktisk information på vores hjemmeside, så du kan lære mere om kajakpolo til et af jeres næste firmaarrangementer København.

Vi har en online booking hvor vi samler alle vores bookinger i. Firmaer er velkommen til at skrive os en mail med information om tidspunkt for booking, samt et CVR nummer. Så opretter vi bookingen og sender faktura med kredit.

Uanset hvor i klarer jer igennem bookingen, så skal i møde op hos os 20 minutter før den bookede tid. Det eneste i skal medbringe er badetøj og et håndklæde. Alt andet udstyr har vi, inkl. våddragter. Efter i har spillet er det muligt at få et varmt bad.

I vil før, under og efter spillet have en instruktør til rådighed som kan guide jer igennem alt hvad i skal vide om kajakpolo.

Har i flere spørgsmål er i altid velkommen til at ringe eller sende os en mail.

Vi håber at vi får lov at være vært for en af jeres næste firmaarrangementer eller firmaaktivitet i København.

Skriv en kommentar

Gå ikke glip af denne oplevelse

Spørg os om alt

Send email