Gode ideer til polterabend

Er du på udkig efter nogle gode ideer til polterabend planlægningen, så har jeg herunder lavet et par stykker, som bestemt er værd at tage med. Jeg har trods alt arrangeret mere end 10 polterabend, idet mange af mine venner er igang med at blive gift for anden gang nu. 

Hvad er et godt polterabend

For mig at se er et godt polterabend et der bliver afholdt i bruden eller gommens ånd. Så er det den lokale bibliotekar der skal giftes, så behøver i nok ikke at pakke ham ind i en gulvtæppe og smide ham i havnen. Det er i øvrigt altid en dårlig ide ved nærmere eftertanke, men i fik pointen tænker jeg.

Start med en brainstorm

De gange jeg har står for at arrangere polterabend, har jeg startet med at invitere alle deltagere til en kop øl en hverdagsaften, og så har vi brainstormet ideer. Sørg for at få vendt et budget, og hvem der står for de forskellige praktiske ting.

Jeg syntes det er KIF at blive inviteret til et polterabend som en eller to personer har arrangeret alene. Desuden har det at invitere alle til en brainstorm den fordelt at nogle kender nogle. Så onkel Arne kender et sted hvor i kan køre go-cart billigt, og fætter Christian arbejder på en spritfabrik, så han kan få gratis finsprit.

Få styr på budgettet

Lav et hurtigt budget, og hold det. En god måde at spare penge på, er hvis nogle gider at stå for forplejning hjemmefra. Der er en del penge at spare på at handle morgenmad og frokost i Netto, istedet for i en sandwich butik. Jo mindre penge på mad, jo flere penge til øl.

Billige polterabend restauranter i København

Det vigtigste jeg kan sige om budget, er sørg for at sætte en deadline for tilmelding. Det skal helst være i tråd med hvornår i kan aflyse events. Hos os kan man frit aflyse indtil 14 dage før, men andre steder bortfalder jeres mulighed for at aflyse nærmest når i booker den pågældende event.

Når i har sat en dato for tilmelding, så sørg for at få folk til at indbetale penge. Ellers kan du som arrangør komme til at hænge på ekstra regningen (been there, done that, fordi min ven havde nogle andre lorte-venner).

Har i brug for flere gode ideer til polterabend

Vi har lavet et blogindlæg med gode ideer til polterabend som er gratis, hvor der frit kan hentes inspiration. Se mere her. 

Hvis i har spørgsmål til kajakpolo, så ring eller skriv endelig. Eller se meget mere information på vores hjemmeside.

Jeg håber i har kunnet gøre brug af læsningen.

Dbh. Martin

Bryggens Kajakpolo

Skriv en kommentar

Gå ikke glip af denne oplevelse

Spørg os om alt

Send email