Ideer til polterabend kvinder

Er du på udkig efter sjove ideer til polterabend kvinder, så er kajakpolo en oplagt mulighed:

Hvad er kajakpolo

Kajakpolo kan bedst beskrives som en blanding mellem håndbold og basket, og skal naturligvis spilles fra en kajak. Målene er mindre end normale håndboldmål, og er ydermere placeret i 1,5 meters højde.

Spillet er simpelt, hold styr på kajak, pagaj, bold, modstander og ikke mindst balancen. Kajakpolo er lige så uforudsigelig som det lyder, men det er netop det der gør det til en hamrende morsom sport. I kommer med garanti til at være færdige af grin over alle de tilfældigt opståede situationer.

Alle kan deltage

Ja, det passer når vi siger at alle kan deltage. Vi spiller kajakpolo i sit-on-top kajakker, som er utroligt stabile og designet til nybegyndere. De kan være lidt svære at styre til at starte med, men det lærer i hurtigt. Når i har lært at styre kajakken rundt, så går den vilde jagt på at få bruden smidt i vandet. I kajakpolo er det tilladt at takle, hele vejen ned en tur i baljen. Men pas på, gør man sig upopulær hos modstanderen, så er man måske den næste der står for tur.

Hvordan foregår det

Rent praktisk så har vi forsøgt at gøre det virkelig simpelt. Book en tid online i vores booking, selvom i booker idag trækker vi først penge fra kortet når jeres event er overstået.

Mød op hos os 20 minutter før den bookede tid. Det eneste i skal medbringe er badetøj og et håndklæde, så har vi våddragter og alt udstyr i måtte få brug for. Efter i har spillet er det muligt at få et varmt bad.

Har i brug for mere information

Vi har forsøgt at samle al praktisk information i på denne side, så klik ind og læs mere. Ellers er vi for det meste til at fange via telefon eller mail. Kontaktinformation står nederst.

Vi håber at i fik udbytte af at læse dette indlæg om ideer til polterabend kvinder.

Skriv en kommentar

Gå ikke glip af denne oplevelse

Spørg os om alt

Send email