Polterabend for piger

Er du på udkig efter sjove events til et polterabdn for piger, så er kajakpolo en oplagt mulighed. En sport som kun få har prøvet før, men stadig hvor alle kan deltage på samme niveau.

 

Den perfekte polterabend for piger

Der er ingen tvivl om at polterabend markedet er en jungle af tilbud, nogle bedre end andre. Som erfaren polterabend arrangører, kan vi tilråde at et polterabend holdes i brudens ånd og med hende i centrum. Men samtidig skal der være noget fokus på gruppens dynamik og nogle opgaver der ryster dem lidt sammen. Det er de færreste polterabends hvor alle deltagerne kender hinanden på forhånd.  Så for at sikre en god dag , aften og nat sammen, er det vigtigt i kommer godt fra start.

Derfor har vi samlet et par gode råd til hvordan i skaber en fed polterabend for piger:

  • Start med champagne fra morgenstunden, det løsner op
  • Lav den obligatoriske quiz om bruden. Lav evt. den hvor alle deltagerne medbringer en ting, hvor bruden ud fra den ting skal gætte hvem der har medbragt den og fortælle historien om den. Det skaber en reference fra alle deltagerne.
  • Server champagne herefter.
  • Lav events hvor alle kan deltage, og hvor i ikke bare skal stå og se på at bruden foretager sig noget.
  • Server champagne under denne event.
  • Sørg for at holde polterabendet i brudens ånd, lad være at overskride hendes grænser.
  • Husk champagne

 

Kajakpolo er den perfekte polterabend event

Kajakpolo er et hyggeligt lille spil, som er totalt uforudsigeligt. Så kæmper du røven ud af bukserne, bliver du gang på gang overrasket over at det er umuligt at kontrollere alle facetter at spillet. Men det er netop denne uforusgielighed der gør det hamrende morsomt. Er du den mere forsigtige type, så kan du komme langt ved at have de kølige overblik. Uanset hvad, så kommer i til at være flade af grin over hvor morsomt det er at spille kajakpolo. I vil snakke om det resten af dagen.

Og så har i jo muligheden for at skubbe bruden i vandet.

 

Book online idag, betalt efter i har spillet

Jeps, den er god nok. Klik ind i vores online booking, og reserver din tid idag. Samtidig med at du gør det, så indtaster du et betalingskort som sikkerhed. Men vi trækker først penge efter i har spillet.

Når i har sikret jer en tid, så møder i bare op hos os 20 minutter før den bookede tid. Det eneste i skal medbringe er badetøj og et håndklæde. Alt udstyr i måtte få brug for har vi, inkl. våddragter. Efter i har spillet, er det muligt at få et varmt bad.

 

Brug for yderligere information

Klik ind i vores praktiske information, der finder i svar på det meste. Ellers er i altid velkommen til at ringe eller skrive os en mail.

Vi ser frem til at byde jer velkommen til en sjov polterabend for piger hos Bryggens Kajakpolo.

Skriv en kommentar

Gå ikke glip af denne oplevelse

Spørg os om alt

Send email